Alpay Sumer 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce Mert Yeldan yazdı: Üfff 3.5LT/100km ortalama hayırlı olsun Hunharca bir tüketim pardon tasarruf degilmi 😆 Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . Fluance ilk bindiğimde genişliği iç mekanı çok hoşuma gitmişti.Captur öncesi Focus ile beraber bayağı bir arada kalmıştım uygun araca denek gelememiştim. Valla ic mekan genis, gayet hos.. Artik sedanciyiz 😄 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Amin abi.. Tesekkür ederim. Mertol Kip yazdı: Kazasız cezasız. Tesekkürler abi. Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Sagolasin Osman abi 🤗 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Bagaj kendiliginden yukari atmiyor. Daha evvel flu sürmüstüm onun kaldiriyordu . yanlis biseymi var burda? Buda mentese kısmı Yagsızlar.. Gerek var sanırım.. Hafif gıcırtı alıyorum.. Sıvı gres? Normal gres? Efsanevi ürün Vd? Günes kremi 😄 ? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Alpay Sumer yazdı: Bagaj kendiliginden yukari atmiyor. Daha evvel flu kullanmistik onun kaldiriyordu . yanlis biseymi var burda? İçine uzunlamasına 3-4 tane ceset sığar baba bu nee Yorum bağlantısı
Recommended Posts