Alpay Sumer 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mert Yeldan yazdı: Üfff 3.5LT/100km ortalama hayırlı olsun Hunharca bir tüketim pardon tasarruf degilmi 😆 Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . Fluance ilk bindiğimde genişliği iç mekanı çok hoşuma gitmişti.Captur öncesi Focus ile beraber bayağı bir arada kalmıştım uygun araca denek gelememiştim. Valla ic mekan genis, gayet hos.. Artik sedanciyiz 😄 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Amin abi.. Tesekkür ederim. Mertol Kip yazdı: Kazasız cezasız. Tesekkürler abi. Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Sagolasin Osman abi 🤗 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bagaj kendiliginden yukari atmiyor. Daha evvel flu sürmüstüm onun kaldiriyordu . yanlis biseymi var burda? Buda mentese kısmı Yagsızlar.. Gerek var sanırım.. Hafif gıcırtı alıyorum.. Sıvı gres? Normal gres? Efsanevi ürün Vd? Günes kremi 😄 ? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: Bagaj kendiliginden yukari atmiyor. Daha evvel flu kullanmistik onun kaldiriyordu . yanlis biseymi var burda? İçine uzunlamasına 3-4 tane ceset sığar baba bu nee Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Dayson... Yok o bu değildi 😂 İnce gres veya sprey şeklinde olan sıvı gresten olur. Akışkan olmazsa daha iyi işlev görür. Yaylarda gerginlik ayarı olur, onu bir kontrol edin, zamanla daha gergin yapmak gerekiyor Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce 8 sene kullandık, Florasan derdim, Çağlar Abi'den duymuştum ilk. Bagaj hidrolik kolları bagajın içine biçimsiz girmese nefis bir bagajı vardı. Devasa İkiz bebek arabası rahatlıkla koyardım, mazotu koklayarak tüketirdi. Hiç üzmedi.. Sizi de üzmesin, güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanın Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Alpay Sumer yazdı: Bagaj kendiliginden yukari atmiyor. Daha evvel flu sürmüstüm onun kaldiriyordu . yanlis biseymi var burda? Buda mentese kısmı Yagsızlar.. Gerek var sanırım.. Hafif gıcırtı alıyorum.. Sıvı gres? Normal gres? Efsanevi ürün Vd? Günes kremi 😄 ? Ben yağlama için sıvı Gress kullanıyorum fiyatı uygun Klasik Gress ten daha az toz topluyor.Uygulama sonrası altına karton yada poşet koymak iyi olur sıcakta biraz akıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts