Alpay Sumer 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mert Yeldan yazdı: Üfff 3.5LT/100km ortalama hayırlı olsun Hunharca bir tüketim pardon tasarruf degilmi 😆 Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . Fluance ilk bindiğimde genişliği iç mekanı çok hoşuma gitmişti.Captur öncesi Focus ile beraber bayağı bir arada kalmıştım uygun araca denek gelememiştim. Valla ic mekan genis, gayet hos.. Artik sedanciyiz 😄 1 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Evren Barış Özbek yazdı: Hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Amin abi.. Tesekkür ederim. Mertol Kip yazdı: Kazasız cezasız. Tesekkürler abi. Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Sagolasin Osman abi 🤗 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Bagaj kendiliginden yukari atmiyor. Daha evvel flu sürmüstüm onun kaldiriyordu . yanlis biseymi var burda? Buda mentese kısmı Yagsızlar.. Gerek var sanırım.. Hafif gıcırtı alıyorum.. Sıvı gres? Normal gres? Efsanevi ürün Vd? Günes kremi 😄 ? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alpay Sumer yazdı: Bagaj kendiliginden yukari atmiyor. Daha evvel flu kullanmistik onun kaldiriyordu . yanlis biseymi var burda? İçine uzunlamasına 3-4 tane ceset sığar baba bu nee Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Dayson... Yok o bu değildi 😂 İnce gres veya sprey şeklinde olan sıvı gresten olur. Akışkan olmazsa daha iyi işlev görür. Yaylarda gerginlik ayarı olur, onu bir kontrol edin, zamanla daha gergin yapmak gerekiyor 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 8 sene kullandık, Florasan derdim, Çağlar Abi'den duymuştum ilk. Bagaj hidrolik kolları bagajın içine biçimsiz girmese nefis bir bagajı vardı. Devasa İkiz bebek arabası rahatlıkla koyardım, mazotu koklayarak tüketirdi. Hiç üzmedi.. Sizi de üzmesin, güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanın 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alpay Sumer yazdı: Bagaj kendiliginden yukari atmiyor. Daha evvel flu sürmüstüm onun kaldiriyordu . yanlis biseymi var burda? Buda mentese kısmı Yagsızlar.. Gerek var sanırım.. Hafif gıcırtı alıyorum.. Sıvı gres? Normal gres? Efsanevi ürün Vd? Günes kremi 😄 ? Ben yağlama için sıvı Gress kullanıyorum fiyatı uygun Klasik Gress ten daha az toz topluyor.Uygulama sonrası altına karton yada poşet koymak iyi olur sıcakta biraz akıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bosch fren kaliper sistemi ses kesici gres yağı almıştım. Servet abinin önerisiyle toz topladığını görmedim tavsiye edebilirim. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Alpay Sumer yazdı: Sadece Flu bir bakış açısından Selam herkese 😃 Tiguolf ile yollarimiz ayrılınca yeni arac arayışlara basladık.. Armudun sapı üzümün çöpü derken ama seceneklerimin aslında cok olmadığını farkettim. Gecici surede hızlı satılabilir bir arac almanın bana daha cok faydalı olacagının farkına acı olsada tekrar vardım 😃 Sonucta zamanla adım adım model, marka yükselecek.. Hepsine cokca minnettar oldugum mod ekibi bol bol otm. vitesli al ugrasma uyarilarini km takintisi ve butceye göre boyasiz temiz pak arac bulamayinca el mecbur deyip dinleyemedim 😔 mecburen manuel biseyler baktim.. Kurumsal firmalarada bi bak dediler.. Tesadüfen ( reklam olmasin diye yazmiyorum ) birinde 96k da temiz bir fluence buldum. 2012 model. Ext edt. paket. pek bisey yok yani donanim olaraak.. sadece tampon boyalı. Ama epey temiz boyasi, icerisi vs.. aracta tek bitane cizik var nerdeyse.. İlk defa dizel ve sedan bir arac aldım.. Bakalım sevebilecekmiyiz.. Pek foto cekmemisim simdi farkettim.. İdarelik olsun.. bunlar.. Konuyu zamanla detaylandırırız.. Haneye hayırlı olsun insallah 🧿 Otokoç mu aman Allahım Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Emre Şimşek yazdı: İçine uzunlamasına 3-4 tane ceset sığar baba bu nee Bukersek 6 - 7 de olur Ü.Emre Kartal yazdı: Dayson... Yok o bu değildi 😂 İnce gres veya sprey şeklinde olan sıvı gresten olur. Akışkan olmazsa daha iyi işlev görür. Yaylarda gerginlik ayarı olur, onu bir kontrol edin, zamanla daha gergin yapmak gerekiyor Dysonu o şiş gibi seylere kap yapacam onda kullanacam 😆 Hah! Gerginlik ayarı nerde bana onu tarif etsene yaaa 🫤 Gökhan Tuna yazdı: 8 sene kullandık, Florasan derdim, Çağlar Abi'den duymuştum ilk. Bagaj hidrolik kolları bagajın içine biçimsiz girmese nefis bir bagajı vardı. Devasa İkiz bebek arabası rahatlıkla koyardım, mazotu koklayarak tüketirdi. Hiç üzmedi.. Sizi de üzmesin, güzel günlerde sağlık ve mutlulukla kullanın Akülü araba koydum az önce.. Acaip cirkinlestim galiba amin cok sagol güzel dilekler icin 😍 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 39 dakika önce Yazar Paylaş 39 dakika önce Ümit Türk yazdı: Otok... mu aman Allahım Hayırlı olsun. Korkutma yaw 🤔 Ben cok memnun kaldım acıkcası.. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Alpay Sumer yazdı: Hah! Gerginlik ayarı nerde bana onu tarif etsene yaaa 🫤 Bagaj kollarında kapak olması lazım, onun içinde. Donanıma göre değişiyor bu arada. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Korkutma yaw 🤔 Ben cok memnun kaldım acıkcası.. Korkutmak için demedim yahu ama bana bir plakasını verebilir misin. 32 dakika önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts