Alpay Sumer 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Yok yuzede vurmasin, elde posetle gelince iyi oluyor.. Ayak salladık acmadi yayla yapalım baaari 😆 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Alpay Sumer yazdı: Yok yuzede vurmasin, elde posetle gelince iyi oluyor.. Ayak salladık acmadi yayla yapalım baaari 😆 Yap baaari 😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yap baaari 😂 Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hayırlı uğurlu olsun tam yurdum arabası . Çok beğeniyorum bu araçları. Güle güle kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak Orda da devreye sen giricen iste 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak Aslında direk bagaj kapağını iptal etse oraya bir su yalıtımı al sana mis gibi flu pikap 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 24 dakika önce Yazar Paylaş 24 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak Len hayatimizda renomu gördük ? bagaji bi actim şiş var, benim ilk ders şokla basladi 🫤 Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun tam yurdum arabası . Çok beğeniyorum bu araçları. Güle güle kullanılsın. Ooo Fatih abi sen nerelerdesin yahu? Sagolasin kardesim ☺️ Murat Küçük yazdı: Hayırlı olsun Tesekkür ederim. Mehmet Yeter yazdı: Aslında direk bagaj kapağını iptal etse oraya bir su yalıtımı al sana mis gibi flu pikap Naylon brandayla dimi? ufff ne kurban eti taşınır bunla 😆 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts