İçeriğe Yönlendir

Sadece Flu 😄

Alpay Sumer

Recommended Posts

Alpay Sumer

Yok yuzede vurmasin, elde posetle gelince iyi oluyor.. Ayak salladık acmadi yayla yapalım baaari 😆 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Alpay Sumer yazdı:

Yok yuzede vurmasin, elde posetle gelince iyi oluyor.. Ayak salladık acmadi yayla yapalım baaari 😆 

Yap baaari 😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Sinan Akgöl yazdı:

Yap baaari 😂

Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak :crazy:

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

hayırlı uğurlu olsun tam yurdum arabası . Çok beğeniyorum bu araçları. Güle güle kullanılsın.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Oğuzkan Işık yazdı:

Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak :crazy:

Orda da devreye sen giricen iste 😁

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Oğuzkan Işık yazdı:

Aslında direk bagaj kapağını iptal etse oraya bir su yalıtımı al sana mis gibi flu pikap:kihkih:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Oğuzkan Işık yazdı:

Len hayatimizda renomu gördük ? bagaji bi actim şiş var, benim ilk ders şokla basladi 🫤 

Fatih Evcin yazdı:

hayırlı uğurlu olsun tam yurdum arabası . Çok beğeniyorum bu araçları. Güle güle kullanılsın.

Ooo Fatih abi sen nerelerdesin yahu?

Sagolasin kardesim ☺️ 

Murat Küçük yazdı:

Hayırlı olsun :nazar:

Tesekkür ederim.

Mehmet Yeter yazdı:

Aslında direk bagaj kapağını iptal etse oraya bir su yalıtımı al sana mis gibi flu pikap:kihkih:

Naylon brandayla dimi?

ufff ne kurban eti taşınır bunla 😆 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Oğuzkan Işık yazdı:

Mümkün değil. Bak gör araba aydınlatmıyor der ampul alır 2 sene takamaz sonra satar arabayı. Elin tükenmez kalemle aydınlatma siddetini azalttığına laf eder ama 😁

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Metin Akbal yazdı:

Mümkün değil. Bak gör araba aydınlatmıyor der ampul alır 2 sene takamaz sonra satar arabayı. Elin tükenmez kalemle aydınlatma siddetini azalttığına laf eder ama 😁

Bende farlar zayif kaliteli ampul al dedim iyi mi 😂

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Güzel günlerde kullanılsın :flowers:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ü.Emre Kartal
  • Yeni Oluştur...