Alpay Sumer 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Yok yuzede vurmasin, elde posetle gelince iyi oluyor.. Ayak salladık acmadi yayla yapalım baaari 😆 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Alpay Sumer yazdı: Yok yuzede vurmasin, elde posetle gelince iyi oluyor.. Ayak salladık acmadi yayla yapalım baaari 😆 Yap baaari 😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Yap baaari 😂 Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce hayırlı uğurlu olsun tam yurdum arabası . Çok beğeniyorum bu araçları. Güle güle kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak Orda da devreye sen giricen iste 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak Aslında direk bagaj kapağını iptal etse oraya bir su yalıtımı al sana mis gibi flu pikap 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak Len hayatimizda renomu gördük ? bagaji bi actim şiş var, benim ilk ders şokla basladi 🫤 Fatih Evcin yazdı: hayırlı uğurlu olsun tam yurdum arabası . Çok beğeniyorum bu araçları. Güle güle kullanılsın. Ooo Fatih abi sen nerelerdesin yahu? Sagolasin kardesim ☺️ Murat Küçük yazdı: Hayırlı olsun Tesekkür ederim. Mehmet Yeter yazdı: Aslında direk bagaj kapağını iptal etse oraya bir su yalıtımı al sana mis gibi flu pikap Naylon brandayla dimi? ufff ne kurban eti taşınır bunla 😆 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Kurcalaya kurcalaya bozacak arabayı yakında bak gör. Ya bişeyi sökecek takamayacak ya koparacak Mümkün değil. Bak gör araba aydınlatmıyor der ampul alır 2 sene takamaz sonra satar arabayı. Elin tükenmez kalemle aydınlatma siddetini azalttığına laf eder ama 😁 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Akbal yazdı: Mümkün değil. Bak gör araba aydınlatmıyor der ampul alır 2 sene takamaz sonra satar arabayı. Elin tükenmez kalemle aydınlatma siddetini azalttığına laf eder ama 😁 Bende farlar zayif kaliteli ampul al dedim iyi mi 😂 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alpay Sumer yazdı: Ooo Fatih abi sen nerelerdesin yahu? Sagolasin kardesim ☺️ Hayattayız abi. Buralardayız mümkün mertebe 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Mümkün değil. Bak gör araba aydınlatmıyor der ampul alır 2 sene takamaz sonra satar arabayı. Elin tükenmez kalemle aydınlatma siddetini azalttığına laf eder ama 😁 Nasil bir tesadüfse ampul bakiyorum kac gündür 😆 O kadar anlamsız ayarlı ki aydinlatip aydinlatmadigini bile tespit edemiyorum 😆 Acaip ucmus fiyatlar yaw.. Begenmeyip burun büktüğüm modeller kalem kaş badem göz olmuş 🫤 İsa Acar yazdı: Güzel günlerde kullanılsın Sagol var ol. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Hadi bismillah Yandan yandan inceliği görünüyordu balatanın, fren isi ertelemeye gelmezdi.. Z rot da istiyormus. halloldu. Rot, ve balans isleri yapıldı... Dimdik gitmesi lazım artıkın 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ne güzel yer burası rotçu mu mekanik dükkan mı ikisi birlikte mi? 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı uğurlu olsun Bakımlar da başlamış jantlar güzelmiş Mondeolarda buna benzen jantlar vardı herhalde 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ne güzel yer burası rotçu mu mekanik dükkan mı ikisi birlikte mi? Maşallah gençten bi uşaktı ama cidden sevdim el işçiliğini, karsilamasini ugurlamasini.. Rotçuydu, ama hemen bitisik yandaki dükkanda frenciydi. Ricacı olduk sökülmüşken beraber yaptilar iki kez sökmemek icin.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ne güzel yer burası rotçu mu mekanik dükkan mı ikisi birlikte mi? Temiz dükkan görünce canın çekti di mi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Bakımlar da başlamış jantlar güzelmiş Mondeolarda buna benzen jantlar vardı herhalde @Kemal Korkmaz abi bakmak lazım.. Yağ ve filtreler komple degisecek.. Simdi tatildeyiz. dönüste epey bi ugrasacağım.. Bu arada bu bilgiyi de ekleyeyeyim.. Kemal abi arac alım sürecinde epey bir yardimci oldu, sadece selam ilettim ciddi bir miktar indirim yapıldı. Dar vakitte bu okadar kıymetliydiki anlatamam.. tekrar sizlerin huzurunda kıymetli abime minnettar oldugumu soylemek isterim. Var ol abim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Mertol Kip yazdı: Temiz dükkan görünce canın çekti di mi gr çekmedi ben ferrari konsepti seviom, tahta ahır kapılı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 58 dakika önce Paylaş 58 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: gr çekmedi ben ferrari konsepti seviom, tahta ahır kapılı mındar mındar Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce Mertol Kip yazdı: Temiz dükkan görünce canın çekti di mi Bende dikkat ettim tertemizdi dükkan, o asitli icecek kutusunu da ben bıraktım icip serinlesin diye.. Valla cocuk emanet verdigi kriko geldiginde kulpu öne baksın öyle bırakmayın diyordu hakikaten düzenli dükkandı.. 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts