Alpay Sumer 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Bahadır Taşpolat yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın inşallah Amin tesekkür ederim Oğuzkan Işık yazdı: Yarım tüp daysonum var Diğer yarım olanı da Çağlar abiyr hediye etmiştim 😄 Ben flu varken @Mert Yeldan'dan 4300k led ampül almıştım. Markasını hatırlayamadım. Çok güzel olmuştu aydınlatma. Markasını hatırlarsa söylesin de ondan al. Hiç dağıtmıyordu ışığı. Bide bunda selektör atınca uzun kısa beraber yanar adamın gözne sokar selektörü Sellektör ve aydinlatma kontrol kolunun kullanimini hic sevmedim.. Acaip tasarlamislar ya.. Cok kullanissiz.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Hayırlı olsun Alpay hocam. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Alpay hocam. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. sagol Cenk hocam 👋 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Alpay Sumer yazdı: Amin tesekkür ederim Sellektör ve aydinlatma kontrol kolunun kullanimini hic sevmedim.. Acaip tasarlamislar ya.. Cok kullanissiz.. Evet konumu çok ilginç 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Yarım tüp daysonum var Diğer yarım olanı da Çağlar abiyr hediye etmiştim 😄 Ben flu varken @Mert Yeldan'dan 4300k led ampül almıştım. Markasını hatırlayamadım. Çok güzel olmuştu aydınlatma. Markasını hatırlarsa söylesin de ondan al. Hiç dağıtmıyordu ışığı. Bide bunda selektör atınca uzun kısa beraber yanar adamın gözne sokar selektörü Ben onu galiba aliexpressten almıştım @Servet Aydına danışarak, 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Artık yok malesef Alpay Sumer yazdı: Amin tesekkür ederim Sellektör ve aydinlatma kontrol kolunun kullanimini hic sevmedim.. Acaip tasarlamislar ya.. Cok kullanissiz.. Acuk çekicen selektör için 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Servet Aydın yazdı: Artık yok malesef Acuk çekicen selektör için acuk sevmiyok biiz Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 27 dakika önce Paylaş 27 dakika önce Alpay Sumer yazdı: acuk sevmiyok biiz https://shbd.io/s/acb9F94P 😁 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce Mert Yeldan yazdı: Ben onu galiba aliexpressten almıştım @Servet Aydına danışarak, Allah izzeti dergahında yapacaginiz tüm hayir ve hasenetleri kabul eylesin ☺️ Servet Aydın yazdı: Artık yok Acuk çekicen selektör için Sinan Akgöl yazdı: https://shbd.io/s/acb9F94P 😁 sende eklen bu alıntıya.. iyi denk geldi 😆 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Alpay Sumer yazdı: Allah izzeti dergahında yapacaginiz tüm hayir ve hasenetleri kabul eylesin ☺️ sende eklen bu alıntıya.. iyi denk geldi 😆 Sen bul istanbuldaysa ben gidip elden alirim kargolarim 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 dakika önce Yazar Paylaş 4 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Sen bul istanbuldaysa ben gidip elden alirim kargolarim 😂 34 tl demis, 34 tl olsaydi duramazdik 😔 Biraz zaman lazim anladin sen onu 🫤 küllerimizden doğuyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts