Alpay Sumer Salı 19:06 Yazar Paylaş Salı 19:06 Servet Aydın yazdı: Özel mesajı kapalı yoksa çok gozel beste yaptıydım Forumdan ceza vermisler mesaj yazamiyor Dediler king cereyan isinden aliyooomus, tavan aydinlatmadan enerji lazim kamera icin, hangisinden alacam bi flu bulup ölcer bilgi verebilirmisin? Noolouuuur Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun bende de 2016 touch paketi vardı, vwlerden sonra içi dışı geniş ferah gelmiştir. Cok genis yaa, Alistik kutu gibi arabalara dar geliyor ufak park yerleri 😏 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan Dün saat 06:43 Paylaş Dün saat 06:43 Servet Aydın yazdı: Özel mesajı kapalı yoksa çok gozel beste yaptıydım Kimin kapalı benim mi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Mert Yeldan yazdı: Kimin kapalı benim mi Yok onunkidir.. Belli bir yaştan sonra artik calısmıyormuş 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Alpay Sumer yazdı: Yok onunkidir.. Belli bir yaştan sonra artik calısmıyormuş Üfff kavgada söylense cinayet sebebi 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Mert Yeldan yazdı: Üfff kavgada söylense cinayet sebebi Kafasına sıksın desinki bu bir mesajdır 😆 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce @Ümit Türk arabayı biseyle silmislerdi ici tertemizdi varmı bi önerin 😆 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Alpay Sumer yazdı: @Ümit Türk arabayı biseyle silmislerdi ici tertemizdi varmı bi önerin 😆 Valla bilmiyorum abi o konuları hiç 😀 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Alpay Sumer yazdı: Forumdan ceza vermisler mesaj yazamiyor Dediler king cereyan isinden aliyooomus, tavan aydinlatmadan enerji lazim kamera icin, hangisinden alacam bi flu bulup ölcer bilgi verebilirmisin? Noolouuuur Cok genis yaa, Alistik kutu gibi arabalara dar geliyor ufak park yerleri 😏 Hiç bilgim yok çiçeem Mert Yeldan yazdı: Kimin kapalı benim mi Senle muhatap olmuyom Alpay Sumer yazdı: Yok onunkidir.. Belli bir yaştan sonra artik calısmıyormuş Döğerim seni 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Servet Aydın yazdı: Senle muhatap olmuyom Üç vakte kadar gebzeyi terket, anektarları paspasın altına bırak ama. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mert Yeldan yazdı: Üç vakte kadar gebzeyi terket, anektarları paspasın altına bırak ama. Meraklanma tam üç vakte kadar terk ediyom şehri Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Meraklanma tam üç vakte kadar terk ediyom şehri Üç vakte kadar prizler boş. Koşun yetişin 😅 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Meraklanma tam üç vakte kadar terk ediyom şehri emekli mi oluyorsun abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) @Alpay Sumer ikimizde 45 yaşına sıfır araba çekebilecek miyiz. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Ali Darbaz yazdı: @Alpay Sumer ikimizde 45 yaşına sıfır araba çekebilecek miyiz. Ben 45 sayılırım.. 50 yaz bana 😆 Sıfır arac düsünceli yapıda degilim.. Sıfır B segment olacagına 3 - 4 yaşında orta üst sayilabilecek araca binmeyi tercih ediyorum.. Ha baskasına peh ben bunu kapıya koymam denilebilir bir modeldi belki ama bana haddim bu kadar diyebilecegim bi aractı.. Hayırlısı olur zamanla yine bineriz insallah.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts