Alpay Sumer Perşembe 13:13 Yazar Paylaş Perşembe 13:13 Herzamanki aldigim saticidan yine 8d paspaslari siparis ettim.. Renk hep siyah aliyordum bu sefer radikal bir kararla füme aldım Daha bi hoş durdu sanki.. Tel yanımda degildi, fotosunu eklerim.. Not: Yere düşen gofret yenmezse olmazdı Edit : Fotolar ; 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Perşembe 13:54 Yazar Paylaş Perşembe 13:54 Yutupta tuşla cam kapatma nasıl oluyormus diye video denk geldi yaptım oldu valla.. Carpışma önlemeden, koltuk isitmadan tuşla cam kapatmaya sert iniş.. Allah kimseyi gördüğünden aşagı düşürmesin Telefonla multimedyayıda eşleştirdim müzik dinleyebiliyorum yaşasın !! Eski aracta ekranımız bile yoktu.. sade radyo 2 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce ilk uzun yolumuzu yaptık. Termostat takılı kalmıs galiba.. Yükselmeden diplerde dolanıyor. Orjinal olsun dediler orjinal bulduk ilk firsatta bi degisim yapilacak.. Yağ ve filtre degisimleri yapılacak.. triger göz ucu kontrol yapilacak insallah yaniltmaz bizleri 🫤 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Alpay Sumer yazdı: Uzun yolumuzu yaptık. Termostat takılı kalmıs galiba.. Yükselmeden diplerde dolanıyor. Orjinal olsun dediler orjinal bulduk ilk firsatta bi degisim yapilacak.. Yağ ve filtre degisimleri yapılacak.. triger göz ucu kontrol yapilacak insallah yaniltmaz bizleri 🫤 Sonrasinda mis olur 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Alpay Sumer yazdı: Uzun yolumuzu yaptık. Termostat takılı kalmıs galiba.. Yükselmeden diplerde dolanıyor. Orjinal olsun dediler orjinal bulduk ilk firsatta bi degisim yapilacak.. Yağ ve filtre degisimleri yapılacak.. triger göz ucu kontrol yapilacak insallah yaniltmaz bizleri 🫤 Benim de başıma gelmişti termostat 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sonrasinda mis olur İnsallah.. Ama Gaz pedalına alısamadım.. Kalkista 5000rpm le kalkiyorum 😆 Sevdim valla, uzun yol yaptik rahattı sedanla yolculuk.. Köksal Yılmaz yazdı: Benim de başıma gelmişti termostat krolikmis diyolaaa 🤔 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Alpay Sumer yazdı: İnsallah.. Ama Gaz pedalına alısamadım.. Kalkista 5000rpm le kalkiyorum 😆 Sevdim valla, uzun yol yaptik rahattı sedanla yolculuk.. krolikmis diyolaaa 🤔 O kelimeyi çağırmak istemedim, bizim 2004 kangoo 1.5 dci da da olmuştu Başka markalarda da görüyorum ara ara çok takılmamak lazım. Kapalı kalmasından iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Alpay Sumer yazdı: İnsallah.. Ama Gaz pedalına alısamadım.. Kalkista 5000rpm le kalkiyorum 😆 Sevdim valla, uzun yol yaptik rahattı sedanla yolculuk.. krolikmis diyolaaa 🤔 Sen debriyaja alisamadin veriyosun coskuyu. Kaldir debriyaji verme gaz gidicek zaten benzinli gibi aliskanligin. 😁 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Sen debriyaja alisamadin veriyosun coskuyu. Kaldir debriyaji verme gaz gidicek zaten benzinli gibi aliskanligin. 😁 Benim ilk dizel.. sürekli dizel kullaniyorum aslinda ama hepsi otomatik.. Manuel de garip geldi anlamsiz bir tork 😆 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: O kelimeyi çağırmak istemedim, bizim 2004 kangoo 1.5 dci da da olmuştu Başka markalarda da görüyorum ara ara çok takılmamak lazım. Kapalı kalmasından iyidir. aynen kapali daha kötü.. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Dizelde gaz bile vermene gerek yokta, hadi neyse ayıp olmasın azıcık ver 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Dizelde gaz bile vermene gerek yokta, hadi neyse ayıp olmasın azıcık ver bu 90 lık.. Bi tık istiyor gibi yani sanki galiba 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alpay Sumer yazdı: bu 90 lık.. Bi tık istiyor gibi yani sanki galiba Rampa yukarı değilse korkma hatta hafif rampalarda bile sıkıntı olmaz 65 bg dci dan selamlar 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce Köksal Yılmaz yazdı: Rampa yukarı değilse korkma hatta hafif rampalarda bile sıkıntı olmaz 65 bg dci dan selamlar Sce mi yoksa 🤔 Yorum bağlantısı
Recommended Posts