Ümit Türk 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Alpay Sumer yazdı: Plaka, kapı eşik, tavan aydınlatmalar hepsi ledlendi.. Bagaja 3 lü smd led yapacagim malzeme alıp bırakırken kolaylık oluyor.. Tavandan kameraya bi hat alıp cakmaklık usb eklemem lazım ama ölcü aletim yok.. Metal bacaktan alırdım o da cok çömez ve saglıklı olmaz diye düşündüm.. Sigorta tablası ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Olcu aletine ne gerek. Kendin ampulle falan kontrol kalemi yap. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Olcu aletine ne gerek. Kendin ampulle falan kontrol kalemi yap. Haklısın,hic aklıma gelmedi 😉 vakitte pek bulamiyorum, plakalık lambası camurdan ışıtmıyordu sökmek yeni nasip oldu.. ledler nerdeyse 3 haftadır arabada bekliyordu.. Ümit Türk yazdı: Sigorta tablası ? Elimde sigorta coklayıcıda var aslında ama kablo cekmek istemiyorum.. sonra her taraf kablo diye serzenislenenler var 🫤 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sen bu işi yapamaycan gibi geliyor. Ampul aldın mı Led aydınlatmalar şiddetli göz alıyor ise bir onerim var acayip ise yarıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts