Ümit Türk Perşembe 17:43 Paylaş Perşembe 17:43 Alpay Sumer yazdı: Plaka, kapı eşik, tavan aydınlatmalar hepsi ledlendi.. Bagaja 3 lü smd led yapacagim malzeme alıp bırakırken kolaylık oluyor.. Tavandan kameraya bi hat alıp cakmaklık usb eklemem lazım ama ölcü aletim yok.. Metal bacaktan alırdım o da cok çömez ve saglıklı olmaz diye düşündüm.. Sigorta tablası ? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 20:24 Paylaş Perşembe 20:24 Olcu aletine ne gerek. Kendin ampulle falan kontrol kalemi yap. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 04:07 Yazar Paylaş Dün saat 04:07 Metin Akbal yazdı: Olcu aletine ne gerek. Kendin ampulle falan kontrol kalemi yap. Haklısın,hic aklıma gelmedi 😉 vakitte pek bulamiyorum, plakalık lambası camurdan ışıtmıyordu sökmek yeni nasip oldu.. ledler nerdeyse 3 haftadır arabada bekliyordu.. Ümit Türk yazdı: Sigorta tablası ? Elimde sigorta coklayıcıda var aslında ama kablo cekmek istemiyorum.. sonra her taraf kablo diye serzenislenenler var 🫤 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 05:08 Paylaş Dün saat 05:08 Sen bu işi yapamaycan gibi geliyor. Ampul aldın mı Led aydınlatmalar şiddetli göz alıyor ise bir onerim var acayip ise yarıyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 07:37 Paylaş Dün saat 07:37 Alpay Sumer yazdı: Haklısın,hic aklıma gelmedi 😉 vakitte pek bulamiyorum, plakalık lambası camurdan ışıtmıyordu sökmek yeni nasip oldu.. ledler nerdeyse 3 haftadır arabada bekliyordu.. Elimde sigorta coklayıcıda var aslında ama kablo cekmek istemiyorum.. sonra her taraf kablo diye serzenislenenler var 🫤 Yaw tavan içinden direğe ordan aşağı ineceksin. Kablo aynanın arkasında kalacak. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 08:06 Yazar Paylaş Dün saat 08:06 Ümit Türk yazdı: Yaw tavan içinden direğe ordan aşağı ineceksin. Kablo aynanın arkasında kalacak. Normal kablo cekmede zaten cakmakliga iniyor trimlerin arasindan.. cok bi fark olmaz oyle.. ben dikiz aynasi arasindan 10 cm kabloyla kameraya alayim diyorum. Metin Akbal yazdı: Sen bu işi yapamaycan gibi geliyor. Ampul aldın mı Led aydınlatmalar şiddetli göz alıyor ise bir onerim var acayip ise yarıyor. Ampul siparis etmedim. Daha karar veremedim hangisi olacagina.. Eskiden bebek emzirmiyorduk rahat rahat arabayla oynasiyorduk simdi vakitmi var Ledler zaten sönük tip geldi iyide oldu göz almiyor . Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 12:06 Yazar Paylaş Dün saat 12:06 İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun Tesekkürler 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 12:45 Paylaş Dün saat 12:45 Alpay Sumer yazdı: Ledler zaten sönük tip geldi iyide oldu göz almiyor . Gecelik uykusuzluk sinirini bugün ledlere patlamış 😁 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Alpay Sumer yazdı: Normal kablo cekmede zaten cakmakliga iniyor trimlerin arasindan.. cok bi fark olmaz oyle.. ben dikiz aynasi arasindan 10 cm kabloyla kameraya alayim diyorum. Bende onu diyorum abi 10cm görünür en fazla gerisi içerde tavan dediğim camla tavan arasından geçirilecek demek istediğin. Kamera takılan firmalara bu şekil yapılıyor. Benim işim her ne kadar takip cihazı olsada bağlantı mantığı kamera ile aynı. Çakmaklığı meşgul etmeyelim. Sigara içenlere lazım olur 😜 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Termostat ve antifriz degisimi yapildi satilikmi diye birkac soru soruldu, modeline ve km'sine sasiranlara kıçımızı kaşıyarak cevap verdik 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Alpay Sumer yazdı: Termostat ve antifriz degisimi yapildi satilikmi diye birkac soru soruldu, modeline ve km'sine sasiranlara kıçımızı kaşıyarak cevap verdik +300k fiyat verseydin 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Selçuk Bakış yazdı: +300k fiyat verseydin Yok bee fiyat belli zaten 3 asagı 5 yukarı.. Millet kurt olmus bakma sen.. Sorduk sorusturduk iyi usta hangisi diye gittim buldum.. Tesadüf adamla yıllar evvel tanisiyormusuz ama ben renocu oldugunu bilmiyordum.. sagolsun cok ilgilendı. Trigere de baktı, meğer trigere bakmak icin kapak varmis, aralayıp bakabiliyormussun, ordan bakıp sorun yok, eskime yok, catlama vs yok ama km den dolayı ve gecmisini bilemediginden genis bir vaktinde trigeri de hallet hic aklın kalmasın dedi.. Kimseye de elletme aracı, hicbir isteği, masrafı degismesi bakılması gereken biseyi yok, aracın mis gibi dedi.. cok beğendi, tadını cıkar bol bol bin diyerek uğurlandık.. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Alpay Sumer yazdı: Yok bee fiyat belli zaten 3 asagı 5 yukarı.. Millet kurt olmus bakma sen.. Ustaya rica ettim hertarafa baktı cok begendi aracı.. Triger üstüne kapak koymus reno, aralayıp bakabiliyormussun, ordan bakıp sorun yok ama km den dolayı genis bir vaktinde trigeri de hallet hic sorun kalmasın dedi.. Kimseye de dürtükletme aracı mis gibi herseyi tadını cıkar diyerek uğurlandım.. Maşallah, zaten yakitindan motorun durumu az çok belli oluyor genelde. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: Termostat ve antifriz degisimi yapildi satilikmi diye birkac soru soruldu, modeline ve km'sine sasiranlara kıçımızı kaşıyarak cevap verdik Güle güle kullan abi. Aklını bulandırayım mı antifirizi yanlış koymuşsunuz glacelf olacaktı 2f değil. Ama bişi olmaz 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 dakika önce Yazar Paylaş 31 dakika önce Oğuzkan Işık yazdı: Güle güle kullan abi. Aklını bulandırayım mı antifirizi yanlış koymuşsunuz glacelf olacaktı 2f değil. Ama bişi olmaz bulandiramazsın cok arastirdim 😆 Yorum bağlantısı
Recommended Posts