Alpay Sumer 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Berlingo fıskiyesi alıyorsun az bişey tıraşlayıp takıyorsun ama açıyı ayalaması epey zor onu gordum, flu da olmadi, saga sola anlamsiz atiyor yazmislar.. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Aynayı kolonya ile silmisler sanırım hertarafı siyahlasmış, kötü olmus, bende bunun yenisini ararken cok uyguna bitane farklı modelin kararan aynasını buldum. Kafamda deli seyler uçuşmaya başladı.. Bu arkadaki misket gibi duran zımbırtı cikarmı? eger cıkarma yöntemi varsa hic ayakla bilmem neyle ugrasmadan takardım.. Yoksa bayagı ugras cikacak.. hat cekmekten ziyade ayagı cama yaslamak dert olacak diye dusunuyorum.. Gelenin tam fotosu yok ama papuc yapısı benzemiyor gibi.. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bu top ve soket bağlantısını çıkarmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Bağlantı Noktasını Belirleyin: Kırmızı hedef işareti ile gösterilen yer, parçanın top ve soket bağlantı noktasıdır. Doğru Tutuş: Gri oklarla gösterildiği gibi, aynanın tabanını ve kolunu ellerinizle sıkıca kavrayın. Haraket ve Çekme: Kolu hafifçe sallayarak (rock) ve aynı anda dışarıya doğru çekerek (pull) parçayı yerinden çıkarın. Başarılı Ayrıştırma: Bu adımları uyguladıktan sonra top ve soket bağlantısı başarıyla ayrılmış olacaktır. Diyo Ai 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bugatti mı Rolls Royce muydu neydi o tarz sileceklerle fıskiye yapanlar vardı bir bak hazır bu tarz bir işe girmisken. Maybach mis ama pahalıymış yav https://app.hb.biz/DBWCgz0bt84x 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Bu top ve soket bağlantısını çıkarmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz: Bağlantı Noktasını Belirleyin: Kırmızı hedef işareti ile gösterilen yer, parçanın top ve soket bağlantı noktasıdır. Doğru Tutuş: Gri oklarla gösterildiği gibi, aynanın tabanını ve kolunu ellerinizle sıkıca kavrayın. Haraket ve Çekme: Kolu hafifçe sallayarak (rock) ve aynı anda dışarıya doğru çekerek (pull) parçayı yerinden çıkarın. Başarılı Ayrıştırma: Bu adımları uyguladıktan sonra top ve soket bağlantısı başarıyla ayrılmış olacaktır. Diyo Ai 😁 Senin Allahına kurban, Cansın sen ♥️ Eski papuçu yenisine aktarip iki kablo ile enerji verecez . astrada test yapmistim 3v bile yetiyordu.. buna tavan lambasindan alacagim usb eki bile yaparım.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Bugatti mı Rolls Royce muydu neydi o tarz sileceklerle fıskiye yapanlar vardı bir bak hazır bu tarz bir işe girmisken. Maybach mis ama pahalıymış yav https://app.hb.biz/DBWCgz0bt84x Cok pahalı yaw.. bu paraya renoda triger degisir 😆 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 37 dakika önce Paylaş 37 dakika önce Selçuk Bakış yazdı: Bugatti mı Rolls Royce muydu neydi o tarz sileceklerle fıskiye yapanlar vardı bir bak hazır bu tarz bir işe girmisken. Maybach mis ama pahalıymış yav https://app.hb.biz/DBWCgz0bt84x eskiden 131 ler için çift sileceklisi vardı aradan su püskürtürdü apaçi tunink Yorum bağlantısı
Recommended Posts