Sinan Akgöl 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ne guzel mercek far keskee bizimde olsa 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ne guzel mercek far keskee bizimde olsa Valla bu arabada uzun kalmaz sanki.. Yoksa ici karartilmis mercekli fardan takıp, tamponuda makyacliyla degistirirdim.. ama naparsak yapalım flu bir bakış açısı olur 😆 Sinan Akgöl yazdı: Dışarida kalan kisim bu komple olan kisim mi? Sorayim mi ai ye yaz wpdan 😂 musait bi zamanda bi sor bakalım belki 3d baski seması yapıp verir (tam adı aklıma gelmedi) 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Valla bu arabada uzun kalmaz sanki.. Yoksa ici karartilmis mercekli fardan takıp, tamponuda makyacliyla degistirirdim.. ama naparsak yapalım flu bir bakış açısı olur 😆 musait bi zamanda bi sor bakalım belki 3d baski seması yapıp verir (tam adı aklıma gelmedi) Sen bana acili vs foto gonderde neresi acik kalicak vs ona gore halledelim yoksa fotoya gore tamamini kapatan sag sol kapak seklinde gidiyor 1 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts