Sinan Akgöl 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ne guzel mercek far keskee bizimde olsa 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ne guzel mercek far keskee bizimde olsa Valla bu arabada uzun kalmaz sanki.. Yoksa ici karartilmis mercekli fardan takıp, tamponuda makyacliyla degistirirdim.. ama naparsak yapalım flu bir bakış açısı olur 😆 Sinan Akgöl yazdı: Dışarida kalan kisim bu komple olan kisim mi? Sorayim mi ai ye yaz wpdan 😂 musait bi zamanda bi sor bakalım belki 3d baski seması yapıp verir (tam adı aklıma gelmedi) 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 10 saat önce Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Valla bu arabada uzun kalmaz sanki.. Yoksa ici karartilmis mercekli fardan takıp, tamponuda makyacliyla degistirirdim.. ama naparsak yapalım flu bir bakış açısı olur 😆 musait bi zamanda bi sor bakalım belki 3d baski seması yapıp verir (tam adı aklıma gelmedi) Sen bana acili vs foto gonderde neresi acik kalicak vs ona gore halledelim yoksa fotoya gore tamamini kapatan sag sol kapak seklinde gidiyor 10 saat önce tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: Ayna geldi.. Kızak yapısı farklı.. Mevcuttaki kızaklı bir yapıda.. Bu ise alüminyum gövdeli ve uc kısmı centikli gibi.. @Tolga özbulut senin dedigin gibi önce bi camcıyla iletisime geceyim ama sanmiyorum elinde olacagını buna uygun biseyin.. Sokette 3 kablo var. Yapay zeka geri vitesle alakalı diyor, bizim onla isimiz yok zaten tesisatta yok 😆 Sonucta aldık, takilacak mecburen, hem araca takılınca alüminyüm gövdedeki görüntüyü saklama adına hem tesisat baglantılarına kolaylik saglayacak tüm yorumlara acığız.. Abi benim aldığım Clio 5 aynasida bunun gibi belki aynısı ve benim camcı başka aynadan söktü taktı , metal plaka gibi bişey var ya o Kablo konusuna gelirsek , elektrikçi gittim sanayide önce dedi ki bu 12v çalışmayabilir sonra dedi bunlar yağmur far sensörü ile entegre olabilir Dedim abicim Artı ve Eksi kabloyu tak sen takti çalıştı bu kadar 😆 Test işinde de benim acemilik çok moralim bozuldu , evin önüne geldim ayna çalışmıyor gündüz vakti öyleymiş 😁 öndeki sensör dış aydınlık ölçüyor ayna tarafındaki de aynaya gelen ışığı , öndeki sensörü eliniz ile kapatıp arkaya fener tütün rengi değişiyor aynanın mesela 3. Kablo bilemeyeceğim geri vites olur vs çok bir önemi yok gibi Benim aldığım ayna bu ta kendisi , seninkinden değil mi? 1 saat önce tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tolga özbulut yazdı: Abi benim aldığım Clio 5 aynasida bunun gibi belki aynısı ve benim camcı başka aynadan söktü taktı , metal plaka gibi bişey var ya o Kablo konusuna gelirsek , elektrikçi gittim sanayide önce dedi ki bu 12v çalışmayabilir sonra dedi bunlar yağmur far sensörü ile entegre olabilir Dedim abicim Artı ve Eksi kabloyu tak sen takti çalıştı bu kadar 😆 Test işinde de benim acemilik çok moralim bozuldu , evin önüne geldim ayna çalışmıyor gündüz vakti öyleymiş 😁 öndeki sensör dış aydınlık ölçüyor ayna tarafındaki de aynaya gelen ışığı , öndeki sensörü eliniz ile kapatıp arkaya fener tütün rengi değişiyor aynanın mesela 3. Kablo bilemeyeceğim geri vites olur vs çok bir önemi yok gibi Tesekkür ederim.. Voltaj kac verdi acaba? ben düsük diye tahmin ediyorum.. 12 olsa direkt tavandan al besle.. ama 3 -5 ise araya bisey koymak gerekecek.. Etrafindaki alüminyum ekler parcaları gizlemek, görseli güzellestirmek adına bi kapak bisey yapmak lazim... sinan sagolsun bi örnek bisey atmis belki buna benzer bisey eklerim Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Tavandan aldik abi direk hiç bişey olmaz merak etme O soketin karşılığını bulamadım oto sanayide 2 yere sordum bulsam daha orjinal yapılırdı😆 O soketi kestik oradan kabloyu açtı + - bağladı siyah bant tamam o kadar 😆 1 saat önce tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Abi ben aldığımda bu kapaklar vardı zaten ondan aldım birazda ama bununla da bitmiyor bir parçası daha lazımmış boşta duruyor kapağı takınca aşağı sallanıyor tutan bişey yok , onuda sünger bant çift taraflı vs vs ile yapacağız En temizi bence , Japon arabalarının böyle kapakları yok genelde mesela direk al tak Örneğin Sahibinden ilan no 1339497140 1 saat önce tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 dakika önce Yazar Paylaş 22 dakika önce Tolga özbulut yazdı: Abi ben aldığımda bu kapaklar vardı zaten ondan aldım birazda ama bununla da bitmiyor bir parçası daha lazımmış boşta duruyor kapağı takınca aşağı sallanıyor tutan bişey yok , onuda sünger bant çift taraflı vs vs ile yapacağız En temizi bence , Japon arabalarının böyle kapakları yok genelde mesela direk al tak Örneğin Sahibinden ilan no 1339497140 iste bu bakaliti bulmak zor.. uyduracaz biseyler.. Ha belki kelebek gibi duracak ama biz isimize yarayan kısmına dua edecegiz.. Aldım ürünü baska bi markaya ve ürüne bakamam.. son üründü uyguna geldi. Bu fiyata bulamam artık.. Sinan' ın yaptirdigi gibi tabana metal klips bularak cama sabitleme isini halledip önce saglamlık isini halledecegiz . sonra görsel detaylara yönelelim.. O misket seklindeki yere de baktim ikisi farkli boyutta.. Onu söksem dahi digerine gecmez.. o is elendi yani.. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Alpay Sumer yazdı: iste bu bakaliti bulmak zor.. uyduracaz biseyler.. Ha belki kelebek gibi duracak ama biz isimize yarayan kısmına dua edecegiz.. Aldım ürünü baska bi markaya ve ürüne bakamam.. son üründü uyguna geldi. Bu fiyata bulamam artık.. Sinan' ın yaptirdigi gibi tabana metal klips bularak cama sabitleme isini halledip önce saglamlık isini halledecegiz . sonra görsel detaylara yönelelim.. O misket seklindeki yere de baktim ikisi farkli boyutta.. Onu söksem dahi digerine gecmez.. o is elendi yani.. Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce (düzenlendi) Vallahi abi fotodaki metalden taktı camcı benim aynaya oldu ben hiç beklemiyordum hatta alakasız başka bir müşterinin aynasından söktü , öyle bişey olduğunu o getir takarım dedi diye aldım yoksa almazdım 😆 Herhalde standart aynalarda bu ürün dedim Senin aynada %90 bu metalden takılıp ilacı ile cama yapışacak camcı halleder Mesela dışarıdan kötü görünmesin diye cam içten boyanıyor çerçeve kısmına gelen yer sıkıntı işler 😆 Benim aynanın fotosunu atayım sana çerçevesiz aslında çokta kötü duracak gibi değil Edit : Ha sen camı boyamazsin koyu renk cam filmi keser oraya oda olur aslında 🥸 bak daha iyi fikir bu zahmetsiz kolay 2 dakika önce tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 dakika önce Paylaş 4 dakika önce Tolga isi cozmus Alpay direk bu yolu izlersek isi cozeriz 😁 sunu hallette başka bişiler yapalim benim arabaya bisi yapamiyorum el ayak titriyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts