İçeriğe Yönlendir

Sadece Flu 😄

Alpay Sumer

Recommended Posts

Alpay Sumer
Sinan Akgöl yazdı:

Ne guzel mercek far keskee bizimde olsa

Valla bu arabada uzun kalmaz sanki.. Yoksa ici karartilmis mercekli fardan takıp,  tamponuda makyacliyla degistirirdim.. 

ama naparsak yapalım flu bir bakış açısı olur 😆 

Sinan Akgöl yazdı:

Dışarida kalan kisim bu komple olan kisim mi? Sorayim mi ai ye yaz wpdan 😂

musait bi zamanda bi sor bakalım belki 3d baski seması yapıp verir (tam adı aklıma gelmedi) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
(düzenlendi)
Alpay Sumer yazdı:

Valla bu arabada uzun kalmaz sanki.. Yoksa ici karartilmis mercekli fardan takıp,  tamponuda makyacliyla degistirirdim.. 

ama naparsak yapalım flu bir bakış açısı olur 😆 

musait bi zamanda bi sor bakalım belki 3d baski seması yapıp verir (tam adı aklıma gelmedi) 

Sen bana acili vs foto gonderde neresi acik kalicak vs ona gore halledelim yoksa fotoya gore tamamini kapatan sag sol kapak seklinde gidiyor

tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
(düzenlendi)
Alpay Sumer yazdı:

Ayna geldi.. 

Kızak yapısı farklı.. Mevcuttaki kızaklı bir yapıda.. Bu ise alüminyum gövdeli ve uc kısmı centikli gibi.. 

@Tolga özbulut senin dedigin gibi önce bi camcıyla iletisime geceyim ama  sanmiyorum elinde olacagını buna uygun biseyin.. 

Sokette 3 kablo var. Yapay zeka geri vitesle alakalı diyor, bizim onla isimiz yok zaten tesisatta yok 😆 

Sonucta aldık, takilacak mecburen, hem araca takılınca alüminyüm gövdedeki görüntüyü saklama adına hem tesisat baglantılarına kolaylik saglayacak tüm yorumlara acığız..

IMG_20260916_190745.jpg

Abi benim aldığım Clio 5 aynasida bunun gibi belki aynısı ve benim camcı başka aynadan söktü taktı , metal plaka gibi bişey var ya o 

Kablo konusuna gelirsek , elektrikçi gittim sanayide önce dedi ki bu 12v çalışmayabilir sonra dedi bunlar yağmur far sensörü ile entegre olabilir 

Dedim abicim Artı ve Eksi kabloyu tak sen takti çalıştı bu kadar 😆

Test işinde de benim acemilik çok moralim bozuldu , evin önüne geldim ayna çalışmıyor gündüz vakti öyleymiş 😁

öndeki sensör dış aydınlık ölçüyor ayna tarafındaki de aynaya gelen ışığı , öndeki sensörü eliniz ile kapatıp arkaya fener tütün rengi değişiyor aynanın mesela 

3. Kablo bilemeyeceğim geri vites olur vs çok bir önemi yok gibi 

Benim aldığım ayna bu ta kendisi , seninkinden değil mi? 

IMG_20260917_174555.jpg

IMG_20260917_174540.jpg

tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tolga özbulut yazdı:

Abi benim aldığım Clio 5 aynasida bunun gibi belki aynısı ve benim camcı başka aynadan söktü taktı , metal plaka gibi bişey var ya o 

Kablo konusuna gelirsek , elektrikçi gittim sanayide önce dedi ki bu 12v çalışmayabilir sonra dedi bunlar yağmur far sensörü ile entegre olabilir 

Dedim abicim Artı ve Eksi kabloyu tak sen takti çalıştı bu kadar 😆

Test işinde de benim acemilik çok moralim bozuldu , evin önüne geldim ayna çalışmıyor gündüz vakti öyleymiş 😁

öndeki sensör dış aydınlık ölçüyor ayna tarafındaki de aynaya gelen ışığı , öndeki sensörü eliniz ile kapatıp arkaya fener tütün rengi değişiyor aynanın mesela 

3. Kablo bilemeyeceğim geri vites olur vs çok bir önemi yok gibi 

Tesekkür ederim..

Voltaj kac verdi acaba? ben düsük diye tahmin ediyorum.. 12 olsa direkt tavandan al besle.. ama 3 -5 ise araya bisey koymak gerekecek..

Etrafindaki alüminyum ekler parcaları gizlemek,  görseli güzellestirmek adına bi kapak bisey yapmak lazim... 

sinan sagolsun bi örnek bisey atmis belki buna benzer bisey eklerim 

IMG-20260917-WA0003.jpg

Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
(düzenlendi)

Tavandan aldik abi direk hiç bişey olmaz merak etme 

O soketin karşılığını bulamadım oto sanayide 2 yere sordum bulsam daha orjinal yapılırdı😆

O soketi kestik oradan kabloyu açtı + - bağladı siyah bant tamam o kadar 😆

Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
(düzenlendi)

Abi ben aldığımda bu kapaklar vardı zaten ondan aldım birazda ama bununla da bitmiyor bir parçası daha lazımmış boşta duruyor kapağı takınca aşağı sallanıyor tutan bişey yok , onuda sünger bant çift taraflı vs vs ile yapacağız 

En temizi bence , Japon arabalarının böyle kapakları yok genelde mesela direk al tak 

Örneğin Sahibinden ilan no 1339497140

IMG_20260912_203929.jpg

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tolga özbulut yazdı:

Abi ben aldığımda bu kapaklar vardı zaten ondan aldım birazda ama bununla da bitmiyor bir parçası daha lazımmış boşta duruyor kapağı takınca aşağı sallanıyor tutan bişey yok , onuda sünger bant çift taraflı vs vs ile yapacağız 

En temizi bence , Japon arabalarının böyle kapakları yok genelde mesela direk al tak 

Örneğin Sahibinden ilan no 1339497140

IMG_20260912_203929.jpg

iste bu bakaliti bulmak zor.. uyduracaz biseyler.. Ha belki kelebek gibi duracak ama biz isimize yarayan kısmına dua edecegiz.. Aldım ürünü baska bi markaya ve ürüne bakamam.. son üründü uyguna geldi. Bu fiyata bulamam artık.. 

Sinan' ın yaptirdigi gibi tabana metal klips bularak cama sabitleme isini halledip önce saglamlık isini halledecegiz . sonra görsel detaylara yönelelim.. 

O misket seklindeki yere de baktim ikisi farkli boyutta.. Onu söksem dahi digerine gecmez.. o is elendi yani..

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Alpay Sumer yazdı:

iste bu bakaliti bulmak zor.. uyduracaz biseyler.. Ha belki kelebek gibi duracak ama biz isimize yarayan kısmına dua edecegiz.. Aldım ürünü baska bi markaya ve ürüne bakamam.. son üründü uyguna geldi. Bu fiyata bulamam artık.. 

Sinan' ın yaptirdigi gibi tabana metal klips bularak cama sabitleme isini halledip önce saglamlık isini halledecegiz . sonra görsel detaylara yönelelim.. 

O misket seklindeki yere de baktim ikisi farkli boyutta.. Onu söksem dahi digerine gecmez.. o is elendi yani..

1789660910338.png

Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
(düzenlendi)

Vallahi abi fotodaki metalden taktı camcı benim aynaya oldu ben hiç beklemiyordum hatta alakasız başka bir müşterinin aynasından söktü , camcı getir takarım dedi diye aldım yoksa almazdım ben o boynuzlu aynayı 😆 

Herhalde standart bu metal çoğu aynada ben öyle anladım 

Senin aynada %90 bu metalden takılıp ilacı ile cama yapışacak camcı halleder 

IMG_20260913_203405.jpg.fe3c28ebf8a205d22f30bf13c4fde3c2.jpg

Mesela dışarıdan içerisi kötü görünmesin diye cam içten boyanıyor çerçeve kısmına gelen yer sıkıntı işler , benim camda değiştiği için boyaması kolay oldu tezgahta ölçü alması vs 😆

Benim aynanın çerçevesi takılmamış fotosunu koyuyorum buraya , aslında çokta kötü duracak gibi değil 

Edit : Ha sen camı boyamazsin koyu renk cam filmi keser oraya oda olur aslında 🥸 bak daha iyi fikir bu zahmetsiz kolay 

IMG_20260912_150815.jpg

IMG_20260912_150452.jpg

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Tolga isi cozmus Alpay direk bu yolu izlersek isi cozeriz 😁 sunu hallette başka bişiler yapalim benim arabaya bisi yapamiyorum el ayak titriyor.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
Sinan Akgöl yazdı:

Tolga isi cozmus Alpay direk bu yolu izlersek isi cozeriz 😁 sunu hallette başka bişiler yapalim benim arabaya bisi yapamiyorum el ayak titriyor.

Siz artı ve eksi çıkış kablosu bulun herşeyi bağlarız abi araya en fazla 1 sigorta 1 röle takılır 😆

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Valla dediğim gibi kötü durmasından ziyade faydası önlemli suan..

IMG_20260917_193349.jpg

Siyah ayna cıkarıp krem takacaz.. O da ayrı bi görsel şölen olacak :bad:

IMG_20260917_193506.jpg

alta o metal zımbırtı gecince cama saglam sekilde baglanmıs oluyor degilmi? cama saglam baglaninca artik delikli cam  filmleri var, onlada görselini bi tık düzeltebiliriz..

3 d ilede bi kapak falan ayarlarım artık.. Bakalit bulamam bulsamda araca uymaz başa dônmüş oluruz. 

Screenshot_2026-09-17-19-57-03-422_com.android.chrome-edit.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl

Sana dedim kremi siyaha cevirmek senin icin 15dklik is ona takilma bi takabilelimde 😂 dur detaya takilma ana fikirden sapiyosun az titiz degilsin sende he.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Sinan Akgöl yazdı:

Sana dedim kremi siyaha cevirmek senin icin 15dklik is ona takilma bi takabilelimde 😂 dur detaya takilma ana fikirden sapiyosun az titiz degilsin sende he.

krem kalsa nolur :durbunlu: tavanda krem :rofl: 

Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Alpay Sumer yazdı:

krem kalsa nolur :durbunlu: tavanda krem :rofl: 

Usendim ugrasasim yok fluya cok baglanamadim dur ihtiyacimi halledim almancayi unutmadan almana geçeyim deseydin daha samimiydi 😂😂

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Sinan Akgöl yazdı:

Usendim ugrasasim yok fluya cok baglanamadim dur ihtiyacimi halledim almancayi unutmadan almana geçeyim deseydin daha samimiydi 😂😂

Cok iyiydiiii :rofl: 

Mehmet Yeter yazdı:

Desenli film olursa reklam da alabilirsin. :crazy:

Dur,  Modum örnek olmam lazım :rofl: 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...