Alpay Sumer Cuma 08:45 Yazar Paylaş Cuma 08:45 Metin Akbal yazdı: Vay ibre vay 😁 Bir ibre nelere kadir görüyosun 😆 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 12:47 Yazar Paylaş Cuma 12:47 Otocamciya gittim ama o metal nesne yokmus.. İlk teslikle basladik.. Yoksa ben yapamayacakmiyim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 14:57 Paylaş Cuma 14:57 (düzenlendi) Ümidini kaybetme ben bizim aracın kaput anahtar sistemi olmaz diyen iki kişiye olur dedirttim. Cuma 14:57 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 15:09 Paylaş Cuma 15:09 Baska camciya git bir de oda olmaz derse sıkınti 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut Cuma 17:32 Paylaş Cuma 17:32 Alpay Sumer yazdı: Otocamciya gittim ama o metal nesne yokmus.. İlk teslikle basladik.. Yoksa ben yapamayacakmiyim O metal nesne camcıda mi yok , yoksa senin aynada ki mekanizma mi farklı abi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 19:14 Yazar Paylaş Cuma 19:14 Mehmet Yeter yazdı: Ümidini kaybetme ben bizim aracın kaput anahtar sistemi olmaz diyen iki kişiye olur dedirttim. valla ümidim azaldı, nerden bulacamki? Demirciye gidip aha bundan mi yap diyim Tolga özbulut yazdı: O metal nesne camcıda mi yok , yoksa senin aynada ki mekanizma mi farklı abi camcıda yok.. Benim camda kizakli bir yapı var.. oda buna uymaz. Sinan Akgöl yazdı: Baska camciya git bir de oda olmaz derse sıkınti baskasina gitmek lazımda, gittigimde en büyük en cok is yapandı.. Yorum bağlantısı
Tolga özbulut Cuma 19:40 Paylaş Cuma 19:40 Abi sen aynanın o kısmını atsana bir buraya neymiş o alla alla 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 19:49 Yazar Paylaş Cuma 19:49 Tolga özbulut yazdı: Abi sen aynanın o kısmını atsana bir buraya neymiş o alla alla Yarın atarım, simdi karanlıkta net cekmez telefonum.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cumartesi 11:19 Yazar Paylaş Cumartesi 11:19 Tolga özbulut yazdı: Abi sen aynanın o kısmını atsana bir buraya neymiş o alla alla Foto cekerken farkettim yerinden cıkmış ve yeniden yapıştırmışlar camdaki kısmı Buda aynadaki tırnaklı gecen kısım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 11:57 Paylaş Cumartesi 11:57 Alpay Sumer yazdı: Foto cekerken farkettim yerinden cıkmış ve yeniden yapıştırmışlar camdaki kısmı Buda aynadaki tırnaklı gecen kısım Sen bu kolu yeni aynaya takamıyor musun abi misketinden söküp ? Bide o direksiyondaki kaplamayı söksene 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cumartesi 12:52 Paylaş Cumartesi 12:52 Oğuzkan Işık yazdı: Sen bu kolu yeni aynaya takamıyor musun abi misketinden söküp ? Bide o direksiyondaki kaplamayı söksene Su aynayi taksin hayatta bisi yapmicak mazot alir biner alisamadi net 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cumartesi 13:47 Yazar Paylaş Cumartesi 13:47 Oğuzkan Işık yazdı: Sen bu kolu yeni aynaya takamıyor musun abi misketinden söküp ? Bide o direksiyondaki kaplamayı söksene İkisinin ic kismi farkli boyutta.. Gecmez ona.. baska birinde buldum parcayi taktı ama kablo ve hat cekmeden yapistirmayalım, sen enerji islerini hallet gel dedi.. Sinan Akgöl yazdı: Su aynayi taksin hayatta bisi yapmicak mazot alir biner alisamadi net 😂 Yok yok acımam yaparım.. Korksam almazdım en bastan cekinir orjinali bulmaya calisirdim.. ama bakalit isi zorlasti.. 3D yapan bir iki yere gittim benzerini getir ölcü alalım diyorlar.. Ölcüyü zaten bulsam 3d kolaydı 😆 Oğuzkan Işık yazdı: Bide o direksiyondaki kaplamayı söksene Haklısın benimde aklımda, o gecici zaten.. Sana zahmet deri dikme bi kılıf yollayıver dikelim Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cumartesi 14:04 Paylaş Cumartesi 14:04 Alpay Sumer yazdı: İkisinin ic kismi farkli boyutta.. Gecmez ona.. baska birinde buldum parcayi taktı ama kablo ve hat cekmeden yapistirmayalım, sen enerji islerini hallet gel dedi.. Yok yok acımam yaparım.. Korksam almazdım en bastan cekinir orjinali bulmaya calisirdim.. ama bakalit isi zorlasti.. 3D yapan bir iki yere gittim benzerini getir ölcü alalım diyorlar.. Ölcüyü zaten bulsam 3d kolaydı 😆 Haklısın benimde aklımda, o gecici zaten.. Sana zahmet deri dikme bi kılıf yollayıver dikelim E sana dedim ya ya kalip yapcaz ya olcu en iyisi kalip. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cumartesi 15:40 Yazar Paylaş Cumartesi 15:40 Sinan Akgöl yazdı: E sana dedim ya ya kalip yapcaz ya olcu en iyisi kalip. nasil yapacaz kalıbı? 3d icin dosya tipi bisey lazımmıs. Onu bulsak yaptirirdik.. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cumartesi 16:57 Paylaş Cumartesi 16:57 Alpay Sumer yazdı: İkisinin ic kismi farkli boyutta.. Gecmez ona.. baska birinde buldum parcayi taktı ama kablo ve hat cekmeden yapistirmayalım, sen enerji islerini hallet gel dedi.. Yok yok acımam yaparım.. Korksam almazdım en bastan cekinir orjinali bulmaya calisirdim.. ama bakalit isi zorlasti.. 3D yapan bir iki yere gittim benzerini getir ölcü alalım diyorlar.. Ölcüyü zaten bulsam 3d kolaydı 😆 Haklısın benimde aklımda, o gecici zaten.. Sana zahmet deri dikme bi kılıf yollayıver dikelim İskender deri direksiyonda var abi kargoyla yolluyor 😃 Alpay Sumer yazdı: nasil yapacaz kalıbı? 3d icin dosya tipi bisey lazımmıs. Onu bulsak yaptirirdik.. Malzemeye wd40 sık üstüne sıcak silikon sık. Kuruyunca kalıp hazır olur 2 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut Cumartesi 17:22 Paylaş Cumartesi 17:22 Senin ki metal şeyi dikdörtgen gibi olan değil mi camcı vs bulunması lazım diyoruz ama belki değişik nadir bişeydir kim bilir 3d baskı kalıbı vs zor işler gibi aynayı verip taratsan sonra onun dışına iyi kötü bişey yapılır mı acaba , yada kağıt karton ile yapıyorlar gelişi güzel onu taratıp üzerinde biraz oynama şansları oluyor gibi bilmiyorum ki çok 😆 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Dün saat 04:40 Yazar Paylaş Dün saat 04:40 Tolga özbulut yazdı: Senin ki metal şeyi dikdörtgen gibi olan değil mi camcı vs bulunması lazım diyoruz ama belki değişik nadir bişeydir kim bilir 3d baskı kalıbı vs zor işler gibi aynayı verip taratsan sonra onun dışına iyi kötü bişey yapılır mı acaba , yada kağıt karton ile yapıyorlar gelişi güzel onu taratıp üzerinde biraz oynama şansları oluyor gibi bilmiyorum ki çok 😆 Buldum onu, foto ekledim zaten. Araca multimedya siparis ettik, gelmesini bekliyorum, hazır sag sol sökülmüs haldeyken kameraya hat cekecegim tavan aydinlatmadan, o isleri yaparkende bi hat ta aynaya cekecegiz.. Ya cok basit bisey yapsa bile kabulum görüntü güzellessin yeter.. iceriden girinti cikintiların birebir olmasi zerre umrumda degil, önemli olan dıstan cama olan acıyı vererek o demir görüntüyü kaybetmek.. Cok komplike düsünmeye gerek yok yani de iste anlatmak lazım.. Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Dışarıdan o görüntünün görünmesi zor gibi abi siyah bantta koyacaksın Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Tolga özbulut yazdı: Dışarıdan o görüntünün görünmesi zor gibi abi siyah bantta koyacaksın Camda delikli orjinal film var zaten, yine de baldırı çiplak bir görüntü olmasa daha bi hos olur sanki... Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Bugün işimi bitirdim ben abi çerçeveyi , cama yapışması için önce Eva bant yaptım çerçeve çevresine 7mm kalınlaştı üzerine 3m çift taraflı bant ile yapıştırdım , açtığım konuda koydum foto vs Dışarıdan görüntü böyle foto ekliyorum , bizimkiler boyadı değişik bir boya varmış onlarda 3d baskı ile nasıl belki aynayı takmadan götürüp taratsan sonra ona göre bir şey yapsalar? 52 dakika önce tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts