İçeriğe Yönlendir

Sadece Flu 😄

Alpay Sumer

Recommended Posts

Tolga özbulut

@Alpay Sumer

Ekran var ses çıkışı bozuk 2 bin TL Hepsiburada aldım 3-4 ay önce ne bilim 😆 teyp çalmıyor , başka bişey alicam artık napim 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tolga özbulut yazdı:

@Alpay Sumer

Ekran var ses çıkışı bozuk 2 bin TL Hepsiburada aldım 3-4 ay önce ne bilim 😆 teyp çalmıyor , başka bişey alicam artık napim 

bozuldumu yani?

Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
Alpay Sumer yazdı:

bozuldumu yani?

Zaten bozukmuş , ekran vs var ses çıkışı yok müzik çalmıyor sadece 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tolga özbulut yazdı:

Zaten bozukmuş , ekran vs var ses çıkışı yok müzik çalmıyor sadece 

yeni aldım dedin, bozulduysa garanti vs? 

Kafa yakma yaa 🤣 

Müzik calmıyor sadece nedir :shok: 

Bu multimedya degilmi müzik calmıyor olurmu yaw :shok: 

Napıyor peki asıl görevini görmüyorsa :vurduvara: 

Yorum bağlantısı
Tolga özbulut

Montaj yapan arkadaş aradı beni dedi ki bu cihazın ses çıkışları bozuk , başka hoparlör ile de denedim ses vermiyor :)

Telefonun bozulur ya sesin gitmez onun gibi düşün 😆 Bir yeri bozuk işte garanti vs yok almıştım kenarda duruyordu 3-4 aydır şimdi Hepsiburada satıcı ile iletişime geç seçeneği var uğraşamam yani 

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tolga özbulut yazdı:

Montaj yapan arkadaş aradı beni dedi ki bu cihazın ses çıkışları bozuk , başka hoparlör ile de denedim ses vermiyor :)

Telefonun bozulur ya sesin gitmez onun gibi düşün 😆 Bir yeri bozuk işte garanti vs yok almıştım kenarda duruyordu...   satıcı ile iletişime geç seçeneği var uğraşamam yani 

tam aksine gec iletisime .. Yazık ya çöp olmasın kıymetinden degil ama bu kadarda degil yani ...

Benim aldığım ürün bayii ürünü gibi bisey, sitelerde yok, arkadasım cok begeniyor elinde bol bol baska ürünlerde vardı,bilerek bekletti bundan istedi, sen memnun kalmazsın burnumdan getirirsin dedi. 🤣 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Muharrem Karagülle
    • İnan Çınar
  • Yeni Oluştur...