İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alpay Sumer yazdı: Olacak.. olacak... Güzel olacak 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Alpay Sumer yazdı: Olacak.. olacak... Bir iki foto daha koysana bea Delüklü film var gibi dışarıdan nasıl duruyor 3d baskı işi sıkıntı oraya bence kartondan düzgün bir şey yap onuda götürüp tarat sıfırdan birşey yapıyorlar ama çok para istiyorlar namissizlar İstanbul Anadolu yakasında bildiğim bir 3d yer var iyi çocuk Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Valla bu ayna mevzu niye bu kadar uzadı anlamadım. Benim Megane'da direkt sök tak yaparak karartmalı aynayı takmıştım. Bir tek tavan lambasından elektrik vermiştim, o kadar. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Valla bu ayna mevzu niye bu kadar uzadı anlamadım. Benim Megane'da direkt sök tak yaparak karartmalı aynayı takmıştım. Bir tek tavan lambasından elektrik vermiştim, o kadar. ben uzatiyorum ondandir.. Tolga özbulut yazdı: Bir iki foto daha koysana bea Delüklü film var gibi dışarıdan nasıl duruyor 3d baskı işi sıkıntı oraya bence kartondan düzgün bir şey yap onuda götürüp tarat sıfırdan birşey yapıyorlar ama çok para istiyorlar namissizlar İstanbul Anadolu yakasında bildiğim bir 3d yer var iyi çocuk Yok millet aciz oldu, bi ayna bukadar uzamaz diye. Hepsi tek mesajda yazacam.. toplu olsun. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Alpay Sumer yazdı: ben uzatiyorum ondandir.. Yok millet aciz oldu, bi ayna bukadar uzamaz diye. Hepsi tek mesajda yazacam.. toplu olsun. Yanlış anlaşıldım sanırım. Ayna mevzu çok basit bir biçimde çözülebilecek bir konuydu. Niye bu kadar sorun çıkardı, o manada sordum ben. Yorum bağlantısı
Recommended Posts