İçeriğe Yönlendir

Sadece Flu 😄

Alpay Sumer

Recommended Posts

İnan Çınar
Alpay Sumer yazdı:

Olacak.. olacak...

IMG_20260926_120532.jpg

Güzel olacak

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
Alpay Sumer yazdı:

Olacak.. olacak...

IMG_20260926_120532.jpg

Bir iki foto daha koysana bea 

Delüklü film var gibi dışarıdan nasıl duruyor 

3d baskı işi sıkıntı oraya bence kartondan düzgün bir şey yap onuda götürüp tarat sıfırdan birşey yapıyorlar ama çok para istiyorlar namissizlar :)

İstanbul Anadolu yakasında bildiğim bir 3d yer var iyi çocuk 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Valla bu ayna mevzu niye bu kadar uzadı anlamadım. Benim Megane'da direkt sök tak yaparak karartmalı aynayı takmıştım. Bir tek tavan lambasından elektrik vermiştim, o kadar.

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Sani Gerşon yazdı:

Valla bu ayna mevzu niye bu kadar uzadı anlamadım. Benim Megane'da direkt sök tak yaparak karartmalı aynayı takmıştım. Bir tek tavan lambasından elektrik vermiştim, o kadar.

ben uzatiyorum ondandir..

Tolga özbulut yazdı:

Bir iki foto daha koysana bea 

Delüklü film var gibi dışarıdan nasıl duruyor 

3d baskı işi sıkıntı oraya bence kartondan düzgün bir şey yap onuda götürüp tarat sıfırdan birşey yapıyorlar ama çok para istiyorlar namissizlar :)

İstanbul Anadolu yakasında bildiğim bir 3d yer var iyi çocuk 

Yok millet aciz oldu, bi ayna bukadar uzamaz diye.

Hepsi tek mesajda yazacam.. toplu olsun.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Alpay Sumer yazdı:

ben uzatiyorum ondandir..

Yok millet aciz oldu, bi ayna bukadar uzamaz diye.

Hepsi tek mesajda yazacam.. toplu olsun.

Yanlış anlaşıldım sanırım. Ayna mevzu çok basit bir biçimde çözülebilecek bir konuydu. Niye bu kadar sorun çıkardı, o manada sordum ben.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Yok yok sorun degil...

sorun su : fluance a ayna yok, sahibinde ilan buldum megane cıkması aynaya 5 dedi oda rica minnet. ben bu orjinal ( captur) 0 urunu 1600 e aldim. Hertarafta cama sabitleme demiri gırla var ama ben 50.kapıda buldum.. Kapak aradım buldum onada 5 dediler, kocaman soba faraşı gibi yarim metre. tabletle takilacak onla beraber camda görüs hakgetire.. 10 sene kalsa o faraşı takmam cünkü sevmedim kafama yatmadı .. 3d bisey yapalım dedim, makinasi olan ama hayal gücü olmayan genc uşağa anlattim bitane bul getir dedi, uydurmamız gerek bulmamın sana faydasi yok dedim cunku ayna captur montaj flu..

kafası yandı Hangisini hangisine uyduracaz simdi deyince ben hallederim dedim cıktım.. 

Usta, ve aradigim malzemeler olsa cok basit hersey ama usta olmayınca nerdeyse bilek gücümle firsat buldukca yapiyorum..

Strese girecek bisey yok, kaynatiyorum arada, konu da genisliyor kimseyede zararım yok 😃 

yaw bu ayna ne olacak niye yürümedi alti ustu ayna, ne aynaymis anasinin nikahı diye düsünenler varsa dert etmesinler hallolacak az kaldı 🤣🤣 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Alpay Sumer yazdı:

Yok yok sorun degil...

sorun su : fluance a ayna yok, sahibinde ilan buldum megane cıkması aynaya 5 dedi oda rica minnet. ben bu orjinal ( captur) 0 urunu 1600 e aldim. Hertarafta cama sabitleme demiri gırla var ama ben 50.kapıda buldum.. Kapak aradım buldum onada 5 dediler, kocaman soba faraşı gibi yarim metre. tabletle takilacak onla beraber camda görüs hakgetire.. 10 sene kalsa o faraşı takmam cünkü sevmedim kafama yatmadı .. 3d bisey yapalım dedim, makinasi olan ama hayal gücü olmayan genc uşağa anlattim bitane bul getir dedi, uydurmamız gerek bulmamın sana faydasi yok dedim cunku ayna captur montaj flu..

kafası yandı Hangisini hangisine uyduracaz simdi deyince ben hallederim dedim cıktım.. 

Usta, ve aradigim malzemeler olsa cok basit hersey ama usta olmayınca nerdeyse bilek gücümle firsat buldukca yapiyorum..

Strese girecek bisey yok, kaynatiyorum arada, konu da genisliyor kimseyede zararım yok 😃 

yaw bu ayna ne olacak niye yürümedi alti ustu ayna, ne aynaymis anasinin nikahı diye düsünenler varsa dert etmesinler hallolacak az kaldı 🤣🤣 

Hasan abinin bir tanıdığı vardı sanırım 3d yazıcısı olan

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Oğuzkan Işık yazdı:

Hasan abinin bir tanıdığı vardı sanırım 3d yazıcısı olan

Eniste halledecek.. Onu yormamak istiyordum ama millete laf anlatmak zor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Alpay Sumer yazdı:

Olacak.. olacak...

IMG_20260926_120532.jpg

daha bitmedimi bu ayna............

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

ayna konusu çözülememiş flularınız 350den alınır

• Mutlu 1