Alpay Sumer 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Metin Akbal yazdı: Vay ibre vay 😁 Bir ibre nelere kadir görüyosun 😆 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Otocamciya gittim ama o metal nesne yokmus.. İlk teslikle basladik.. Yoksa ben yapamayacakmiyim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Ümidini kaybetme ben bizim aracın kaput anahtar sistemi olmaz diyen iki kişiye olur dedirttim. 11 saat önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Baska camciya git bir de oda olmaz derse sıkınti 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Alpay Sumer yazdı: Otocamciya gittim ama o metal nesne yokmus.. İlk teslikle basladik.. Yoksa ben yapamayacakmiyim O metal nesne camcıda mi yok , yoksa senin aynada ki mekanizma mi farklı abi 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ümidini kaybetme ben bizim aracın kaput anahtar sistemi olmaz diyen iki kişiye olur dedirttim. valla ümidim azaldı, nerden bulacamki? Demirciye gidip aha bundan mi yap diyim Tolga özbulut yazdı: O metal nesne camcıda mi yok , yoksa senin aynada ki mekanizma mi farklı abi camcıda yok.. Benim camda kizakli bir yapı var.. oda buna uymaz. Sinan Akgöl yazdı: Baska camciya git bir de oda olmaz derse sıkınti baskasina gitmek lazımda, gittigimde en büyük en cok is yapandı.. Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Abi sen aynanın o kısmını atsana bir buraya neymiş o alla alla 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Tolga özbulut yazdı: Abi sen aynanın o kısmını atsana bir buraya neymiş o alla alla Yarın atarım, simdi karanlıkta net cekmez telefonum.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts