İçeriğe Yönlendir

2005 Fiesta İçin Kadran Tasarımım ve Sonuç

Ferit Gür

Recommended Posts

Ferit Gür

Dostlar selam, kadran tasarımım bitti dünden beri kullanıyorum. Bizim makyajsız (2002-2006) kasalarda olmayan park ve kısa far ikonlarını tasarımıma ekleyip aktif ettim. Ayrıca sonradan taktırdığım hız sabitlemeye ait ikonu da yine kadranıma ekleyip aktif ettim. Bi kadran zemini bulamamak bunun ortaya çıkmasına neden oldu, vektör çizimi tasarımı ölçümü vs a’dan z’ye bana aittir arz ederim.. (not, çekimler sırasında görüntüde hafif bozulma olmuş gibi ama kadrandaki elemanlar son derece keskin çizgilere sahip ve göz almıyor)

☺️

IMG_1126.jpeg

IMG_1123.jpeg

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok güzel olmuş. Böyle küçük ama etkili güncellemeler çok hoşuma gidiyor.

Güle güle kullanın.

Not: Yeşil LCD aydınlatması mı kısık yoksa kontrast mı oluştu fotoğrafta?

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Çok güzel olmuş. Güzel olmasının yanında fonksiyonel olması harika. Elinize sağlık. Bu tarz modifiyelere hastayım bu arada :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferit Gür
Sani Gerşon yazdı:

Çok güzel olmuş. Böyle küçük ama etkili güncellemeler çok hoşuma gidiyor.

Güle güle kullanın.

Not: Yeşil LCD aydınlatması mı kısık yoksa kontrast mı oluştu fotoğrafta?

Abi o ekranlar başıma bela, o kadar kısık değil aslında ama şöyle hafif açık renk aydınlatma yapsam mı diye düşünüyorum ama devre kartına iki sıra halinde 8-10 bacakla bağlı. Lehimleri eski olduğu için uğraşmaya gözüm kesmedi (yabancı forumlarda bunu çıkarmaya çalışırken çöp eden kişilerin varlığı da bunu destekledi). Fena değil ama kadranda tek ilkek kalan yer orası oldu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Ferit Gür
    • Burak Kuşçu
  • Yeni Oluştur...