Ferit Gür 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Dostlar selam, kadran tasarımım bitti dünden beri kullanıyorum. Bizim makyajsız (2002-2006) kasalarda olmayan park ve kısa far ikonlarını tasarımıma ekleyip aktif ettim. Ayrıca sonradan taktırdığım hız sabitlemeye ait ikonu da yine kadranıma ekleyip aktif ettim. Bi kadran zemini bulamamak bunun ortaya çıkmasına neden oldu, vektör çizimi tasarımı ölçümü vs a’dan z’ye bana aittir arz ederim.. (not, çekimler sırasında görüntüde hafif bozulma olmuş gibi ama kadrandaki elemanlar son derece keskin çizgilere sahip ve göz almıyor) ☺️ 18 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çok güzel olmuş. Böyle küçük ama etkili güncellemeler çok hoşuma gidiyor. Güle güle kullanın. Not: Yeşil LCD aydınlatması mı kısık yoksa kontrast mı oluştu fotoğrafta? Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çok güzel olmuş. Güzel olmasının yanında fonksiyonel olması harika. Elinize sağlık. Bu tarz modifiyelere hastayım bu arada 1 Yorum bağlantısı
Ferit Gür 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Sani Gerşon yazdı: Çok güzel olmuş. Böyle küçük ama etkili güncellemeler çok hoşuma gidiyor. Güle güle kullanın. Not: Yeşil LCD aydınlatması mı kısık yoksa kontrast mı oluştu fotoğrafta? Abi o ekranlar başıma bela, o kadar kısık değil aslında ama şöyle hafif açık renk aydınlatma yapsam mı diye düşünüyorum ama devre kartına iki sıra halinde 8-10 bacakla bağlı. Lehimleri eski olduğu için uğraşmaya gözüm kesmedi (yabancı forumlarda bunu çıkarmaya çalışırken çöp eden kişilerin varlığı da bunu destekledi). Fena değil ama kadranda tek ilkek kalan yer orası oldu 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ferit Gür yazdı: Abi o ekranlar başıma bela, o kadar kısık değil aslında ama şöyle hafif açık renk aydınlatma yapsam mı diye düşünüyorum ama devre kartına iki sıra halinde 8-10 bacakla bağlı. Lehimleri eski olduğu için uğraşmaya gözüm kesmedi (yabancı forumlarda bunu çıkarmaya çalışırken çöp eden kişilerin varlığı da bunu destekledi). Fena değil ama kadranda tek ilkek kalan yer orası oldu Belki de mevcutları sökmek yerine, biraz daha fazla ek aydınlatma olabiliyor mu? Yorum bağlantısı
Ferit Gür 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Sani Gerşon yazdı: Belki de mevcutları sökmek yerine, biraz daha fazla ek aydınlatma olabiliyor mu? Ekran altlarında smd ledler var onları değiştirmek tek çözüm diğer türlü ek aydınlatma, fazla aydınlatma, ekrandaki yazıların görünürlüğünü azaltır diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çok güzel bir modifikasyon olmuş. Özellikle hız ve devir göstergelerini çok beğendim. Elinize sağlık. Olabilir mi bilmiyorum ama aşağıdaki dijital ekranların da ışıklandırması beyaz olabilse çok daha şık olur. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ferit Gür yazdı: Abi o ekranlar başıma bela, o kadar kısık değil aslında ama şöyle hafif açık renk aydınlatma yapsam mı diye düşünüyorum ama devre kartına iki sıra halinde 8-10 bacakla bağlı. Lehimleri eski olduğu için uğraşmaya gözüm kesmedi (yabancı forumlarda bunu çıkarmaya çalışırken çöp eden kişilerin varlığı da bunu destekledi). Fena değil ama kadranda tek ilkek kalan yer orası oldu @Servet Aydın Abi belki fikir verebilir. Elden geçmesi güzel olur. Belki çıkma bir gösterge falan bulunsa ön deneme için iyi olabilir. Eğer sorun olmazsa onu da yapıp elden çıkarırsınız Yorum bağlantısı
Ferit Gür 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: @Servet Aydın Abi belki fikir verebilir. Elden geçmesi güzel olur. Belki çıkma bir gösterge falan bulunsa ön deneme için iyi olabilir. Eğer sorun olmazsa onu da yapıp elden çıkarırsınız Hurda gösterge vardı zaten onun ekran altındaki ledleri bu kadranda kısa far park kısmında kullandım. Ben sökebildim ama zaten çalışmayan ekranlardı o yüzden çok özen göstermedim ama ingiliz youtube içeriklerinden bir iki tanesinde söküp taktıktan sonra çalışmadığını veya yazının dağıldığını görünce açıkçası cesaret edemedim. Biraz narin cihaz anlaşılan 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ferit Gür yazdı: Dostlar selam, kadran tasarımım bitti dünden beri kullanıyorum. Bizim makyajsız (2002-2006) kasalarda olmayan park ve kısa far ikonlarını tasarımıma ekleyip aktif ettim. Ayrıca sonradan taktırdığım hız sabitlemeye ait ikonu da yine kadranıma ekleyip aktif ettim. Bi kadran zemini bulamamak bunun ortaya çıkmasına neden oldu, vektör çizimi tasarımı ölçümü vs a’dan z’ye bana aittir arz ederim.. (not, çekimler sırasında görüntüde hafif bozulma olmuş gibi ama kadrandaki elemanlar son derece keskin çizgilere sahip ve göz almıyor) ☺️ Most wanted oynarken kullandığım ekrana çok benziyor. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Turuncu çizgi biraz daha açık turuncu olsa daha iyi olur muydu acaba. Böylede iyi. Beyazlar güzel olmuş, keza ibre rengi de güzel. Rakamlar da güzel. Fabrikası görse kendi yaptığı kadrandan utanırdı herhâlde. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İyi bir vakumlu havya ile likit sökülür. Öncesinde pcb ısıtmsk şart. Yoksa likit ekran ayakları hopadanak kopar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce şahane bayılırım böyle araç içi işlere. yeşil ekranlar da beyazlatılabilir miydi diye bir şey atayım ortaya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şahane bayılırım böyle araç içi işlere. yeşil ekranlar da beyazlatılabilir miydi diye bir şey atayım ortaya Kazıyıp beyaz yaptıklarımız olurdu. Geceuçuşunda vardı yapılanlar 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yeşil ekranlar da beyazlatılabilir miydi diye bir şey atayım ortaya Sorduk biz. Ohoooo, yaşlılık zor. Yorum bağlantısı
Ferit Gür 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Most wanted oynarken kullandığım ekrana çok benziyor. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Turuncu çizgi biraz daha açık turuncu olsa daha iyi olur muydu acaba. Böylede iyi. Beyazlar güzel olmuş, keza ibre rengi de güzel. Rakamlar da güzel. Fabrikası görse kendi yaptığı kadrandan utanırdı herhâlde. Teşekkür ederim, orjinalinde göz göz renk solmaları filan başlamıştı artık önce boyayayım dedim daha beter oldu sonra da bu çıktı ortaya işte 😅 Çağlar Bayur yazdı: şahane bayılırım böyle araç içi işlere. yeşil ekranlar da beyazlatılabilir miydi diye bir şey atayım ortaya Bakalım abi şimdilik pek bulaşmaya cesaret edemiyorum 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts