Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) İlk sahibi olduğum uzun süredir sorunsuzca kullandığım saatimi apple a geçeceğim için satıyorum. Watch GT olarak geçiyor modeli. ilk serisi. Hiç bir sorunu yoktur. 2 hafta şarjı halen daha gitmektedir. Zıpkınla dalış, havuzda yüzme, koşu/yürüyüş vb aktivitelerde sorunsuz kullandım. Telefonla görüşme yoktur. arayanı görüyorsunuz ama konuşma yok, meşgule atabiliyorsunuz. Mail, whatsap vb bildirimleri görüntüleme var. GPS + adım sayar + kalp ritmi vs. genel donanımları var ve sorunsuz çalışmaktadır. Örnek olması açısından kayıtlardan bir yürüyüşümü paylaşıyorum. (oturduğumda durduruyordum bazı noktalarda açmayı unuttum ) Apple ve Android telefonlarda Huawei healts programı ile çalışmakta. 1.500TL sıfırbeşyüzellibeş dörtyüzseksenbir otuzüç yirmiiki 2 saat önce tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Apple iyi bir tercih olmayabilir Onur. Boşa para verdiklerim listesinin başında apple saat geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Onur Demir yazdı: Örnek olması açısından kayıtlardan bir yürüyüşümü paylaşıyorum. (oturduğumda durduruyordum bazı noktalarda açmayı unuttum ) Vay arkadaş, adamlar Montenegro'ya gidip sahilde yürüyor falan . Yorum bağlantısı
Recommended Posts