Onur Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) İlk sahibi olduğum uzun süredir sorunsuzca kullandığım saatimi apple a geçeceğim için satıyorum. Watch GT olarak geçiyor modeli. ilk serisi. Hiç bir sorunu yoktur. 2 hafta şarjı halen daha gitmektedir. Zıpkınla dalış, havuzda yüzme, koşu/yürüyüş vb aktivitelerde sorunsuz kullandım. Telefonla görüşme yoktur. arayanı görüyorsunuz ama konuşma yok, meşgule atabiliyorsunuz. Mail, whatsap vb bildirimleri görüntüleme var. GPS + adım sayar + kalp ritmi vs. genel donanımları var ve sorunsuz çalışmaktadır. Örnek olması açısından kayıtlardan bir yürüyüşümü paylaşıyorum. (oturduğumda durduruyordum bazı noktalarda açmayı unuttum ) Apple ve Android telefonlarda Huawei healts programı ile çalışmakta. 1.500TL sıfırbeşyüzellibeş dörtyüzseksenbir otuzüç yirmiiki 5 saat önce tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Apple iyi bir tercih olmayabilir Onur. Boşa para verdiklerim listesinin başında apple saat geliyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Onur Demir yazdı: Örnek olması açısından kayıtlardan bir yürüyüşümü paylaşıyorum. (oturduğumda durduruyordum bazı noktalarda açmayı unuttum ) Vay arkadaş, adamlar Montenegro'ya gidip sahilde yürüyor falan . 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Vay arkadaş, adamlar Montenegro'ya gidip sahilde yürüyor falan . Bi sen değilsin zengin 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi sen değilsin zengin kayıt felan da mı tutuyor bu saatler.. kırayım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Beş metre mesafeye kadar konum var. Ben niye analog bi kaç saat kullanıyom sandın 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi sen değilsin zengin Asıl zenginlik yürüyebilmektir 1 2 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi sen değilsin zengin Ben fakirim ulen ne zengini. Zengin olsam evin önünden geçenin arabasını bedava şarj ederdim. adfkjhlkas Servet Aydın yazdı: Beş metre mesafeye kadar konum var. Ben niye analog bi kaç saat kullanıyom sandın Kimden saklıyon konumunu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Mertol Kip yazdı: Kimden saklıyon konumunu? insanlık henüz hazır değil Yorum bağlantısı
Servet Aydın 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Asıl zenginlik yürüyebilmektir Uşağım yürüyor işte Mertol Kip yazdı: Ben fakirim ulen ne zengini. Zengin olsam evin önünden geçenin arabasını bedava şarj ederdim. adfkjhlkas Kimden saklıyon konumunu? Verandandaki salıncak öyle demiyor minik serçem Senden saklıyom 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Servet Aydın yazdı: Verandandaki salıncak öyle demiyor minik serçem Len salıncakla zengin olunuyorsa ohoooo Servet Aydın yazdı: Senden saklıyom Korkma korkma fakiriz dediysek arabayı şarj etcek paramız var henüz. askjhgda Yorum bağlantısı
Recommended Posts