Onur Demir Dün saat 10:09 Paylaş Dün saat 10:09 (düzenlendi) İlk sahibi olduğum uzun süredir sorunsuzca kullandığım saatimi apple a geçeceğim için satıyorum. Watch GT olarak geçiyor modeli. ilk serisi. Hiç bir sorunu yoktur. 2 hafta şarjı halen daha gitmektedir. Zıpkınla dalış, havuzda yüzme, koşu/yürüyüş vb aktivitelerde sorunsuz kullandım. Telefonla görüşme yoktur. arayanı görüyorsunuz ama konuşma yok, meşgule atabiliyorsunuz. Mail, whatsap vb bildirimleri görüntüleme var. GPS + adım sayar + kalp ritmi vs. genel donanımları var ve sorunsuz çalışmaktadır. Örnek olması açısından kayıtlardan bir yürüyüşümü paylaşıyorum. (oturduğumda durduruyordum bazı noktalarda açmayı unuttum ) Apple ve Android telefonlarda Huawei healts programı ile çalışmakta. 1.500TL sıfırbeşyüzellibeş dörtyüzseksenbir otuzüç yirmiiki Dün saat 10:11 tarihinde Onur Demir tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Dün saat 11:11 Paylaş Dün saat 11:11 Apple iyi bir tercih olmayabilir Onur. Boşa para verdiklerim listesinin başında apple saat geliyor. 4 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 11:32 Paylaş Dün saat 11:32 Onur Demir yazdı: Örnek olması açısından kayıtlardan bir yürüyüşümü paylaşıyorum. (oturduğumda durduruyordum bazı noktalarda açmayı unuttum ) Vay arkadaş, adamlar Montenegro'ya gidip sahilde yürüyor falan . 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 13:23 Paylaş Dün saat 13:23 Mertol Kip yazdı: Vay arkadaş, adamlar Montenegro'ya gidip sahilde yürüyor falan . Bi sen değilsin zengin 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:26 Paylaş Dün saat 13:26 Servet Aydın yazdı: Bi sen değilsin zengin kayıt felan da mı tutuyor bu saatler.. kırayım 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 13:27 Paylaş Dün saat 13:27 Beş metre mesafeye kadar konum var. Ben niye analog bi kaç saat kullanıyom sandın 1 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Dün saat 13:29 Paylaş Dün saat 13:29 Servet Aydın yazdı: Bi sen değilsin zengin Asıl zenginlik yürüyebilmektir 4 4 4 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 14:17 Paylaş Dün saat 14:17 Servet Aydın yazdı: Bi sen değilsin zengin Ben fakirim ulen ne zengini. Zengin olsam evin önünden geçenin arabasını bedava şarj ederdim. adfkjhlkas Servet Aydın yazdı: Beş metre mesafeye kadar konum var. Ben niye analog bi kaç saat kullanıyom sandın Kimden saklıyon konumunu? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:37 Paylaş Dün saat 14:37 Mertol Kip yazdı: Kimden saklıyon konumunu? insanlık henüz hazır değil Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 14:37 Paylaş Dün saat 14:37 Emre Şimşek yazdı: Asıl zenginlik yürüyebilmektir Uşağım yürüyor işte Mertol Kip yazdı: Ben fakirim ulen ne zengini. Zengin olsam evin önünden geçenin arabasını bedava şarj ederdim. adfkjhlkas Kimden saklıyon konumunu? Verandandaki salıncak öyle demiyor minik serçem Senden saklıyom 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 14:39 Paylaş Dün saat 14:39 Servet Aydın yazdı: Verandandaki salıncak öyle demiyor minik serçem Len salıncakla zengin olunuyorsa ohoooo Servet Aydın yazdı: Senden saklıyom Korkma korkma fakiriz dediysek arabayı şarj etcek paramız var henüz. askjhgda 3 Yorum bağlantısı
Onur Demir 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Hüseyin Sönmez yazdı: Apple iyi bir tercih olmayabilir Onur. Boşa para verdiklerim listesinin başında apple saat geliyor. Dün akşam aldım saati. 10cu nesil. Çok güzel ve iphone ile senkronu çok güzel. Aslında çok da mutlu kullanabilirim gibi geliyor. Sabah kalınca ekranda "günaydın" dedi mesela Eşim sabahları genelde "gezinip durma sabah sabah" diyo. Sadece bu bile geçerli bir kullanım sebebi işin şakası şu kısacık sürede yaşadığım ve sanırım benim alışamayacağım tek sorun iş telefonumun android olması. Gelen bildirimleri görmek arayanı görmek çok fena alışkanlık yapmış ve mecburen apple ile birlikteliğimiz kısa sürecek. Mertol Kip yazdı: Vay arkadaş, adamlar Montenegro'ya gidip sahilde yürüyor falan . Kotor'un insanlar hep dobrota ve old town arasını biliyor ve tercih ediyor. Ancak asıl cennet Muo tarafı. Sabahın köründe kalkıp Muo'dan OldTown'a yürümek çok uzun yıllardır yaptığım en güzel aktiviteymiş farkettim. ilk fırsatta yine gidicem. Çağlar Bayur yazdı: kayıt felan da mı tutuyor bu saatler.. kırayım İstersen tutuyor, istemezsen tutmuyor. Ama sen yine de kır, ne olur ne olmaz. Emre Şimşek yazdı: Asıl zenginlik yürüyebilmektir Katılıyorum. Servet Aydın yazdı: Verandandaki salıncak öyle demiyor minik serçem aboo, çok ince görmüş Servet Abim Mertol Kip yazdı: Montenegro'ya gidip Satılık Montenegro görmüş saat 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Onur Demir yazdı: Dün akşam aldım saati. 10cu nesil. Çok güzel ve iphone ile senkronu çok güzel. Aslında çok da mutlu kullanabilirim gibi geliyor. Sabah kalınca ekranda "günaydın" dedi mesela Eşim sabahları genelde "gezinip durma sabah sabah" diyo. Sadece bu bile geçerli bir kullanım sebebi işin şakası şu kısacık sürede yaşadığım ve sanırım benim alışamayacağım tek sorun iş telefonumun android olması. Gelen bildirimleri görmek arayanı görmek çok fena alışkanlık yapmış ve mecburen apple ile birlikteliğimiz kısa sürecek. Kotor'un insanlar hep dobrota ve old town arasını biliyor ve tercih ediyor. Ancak asıl cennet Muo tarafı. Sabahın köründe kalkıp Muo'dan OldTown'a yürümek çok uzun yıllardır yaptığım en güzel aktiviteymiş farkettim. ilk fırsatta yine gidicem. İstersen tutuyor, istemezsen tutmuyor. Ama sen yine de kır, ne olur ne olmaz. Katılıyorum. Şarj etmeyi dert etmiyorsanız Samsung saatler daha iyi aslında. Yoğun kullanımda 1 gün, tasarruflu 1,5 gün civarı gidiyordu. Huawei'nin saatlerini beğeniyorum. 1 yılı geçti Watch GT4 kullanıyorum. Zaten biliyorsunuzdur nasıl olduğunu, anlatmaya gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Cihat Küçükay yazdı: Şarj etmeyi dert etmiyorsanız Samsung saatler daha iyi aslında. Yoğun kullanımda 1 gün, tasarruflu 1,5 gün civarı gidiyordu. Huawei'nin saatlerini beğeniyorum. 1 yılı geçti Watch GT4 kullanıyorum. Zaten biliyorsunuzdur nasıl olduğunu, anlatmaya gerek yok Yok samsung sevmiyorum. Huawei Watch GT serisinden devam edicem sanırım. Apple watch çok güzel aslında ama daha sabah iş telefonuna bağlı saat olmamasının sorununu yaşadım. çok sık çalan, mail ve mesaj gelen bir iş telefonum var. hepsi önemli ve anlık yanıtlamam gereken şeyler olmayabiliyor. Ama işte bunu süzmek için saat çok büyük kolaylıkmış. akşam 4-5 saat, sabah 6 dan beri farkettirdi. daha dün aldım ama sanırım Apple watch'ı da satıcam gibi duruyor bilemedim. 2 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bende saat alma arefesindeyim huawei mi genel öneri? Samsung sarj sıkıntılı sanki 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bende saat alma arefesindeyim huawei mi genel öneri? Samsung sarj sıkıntılı sanki Cevabı altta Onur Demir yazdı: Yok samsung sevmiyorum. Huawei Watch GT serisinden devam edicem sanırım. Apple watch çok güzel aslında ama daha sabah iş telefonuna bağlı saat olmamasının sorununu yaşadım. çok sık çalan, mail ve mesaj gelen bir iş telefonum var. hepsi önemli ve anlık yanıtlamam gereken şeyler olmayabiliyor. Ama işte bunu süzmek için saat çok büyük kolaylıkmış. akşam 4-5 saat, sabah 6 dan beri farkettirdi. daha dün aldım ama sanırım Apple watch'ı da satıcam gibi duruyor bilemedim. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce bir huawei mağduru olarak ve gidip yine huawei almış biri olarak yazıyorum. gt 3 le yaşadığım sorun sonrası bir daha kesin almam diyordum. buradaki sakinleştirici yazılar sonrası gidip gt 5 aldım memnunmuyum evet, ben her gün şarjla uğraşmamak için gene gt 5 aldım 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bir huawei mağduru olarak ve gidip yine huawei almış biri olarak yazıyorum. gt 3 le yaşadığım sorun sonrası bir daha kesin almam diyordum. buradaki sakinleştirici yazılar sonrası gidip gt 5 aldım memnunmuyum evet, ben her gün şarjla uğraşmamak için gene gt 5 aldım Gt 5 de sesli görüşme yok sanırım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fikri Keleş yazdı: Gt 5 de sesli görüşme yok sanırım var var görüşme yapabiliniyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 8 saat önce Paylaş 8 saat önce ev ahalisi ve ben iphone kullanıyorum ben huawei kullanıyorum onlar apple in saatini her gün saatlerini şarj da gördükçe acıyorum kendilerine 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Samsung s3 den Huawei Gt5 e geçtim,çok memnunum bu eskisin yine Huawei alırım,12-13 günde bir şarj ediyorum,tavsiye ederim,sesli görüşme,aramayı mesajla red etme bazen büyük kolaylık sağlıyor. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Onur Demir yazdı: Sabah kalınca ekranda "günaydın" dedi mesela Eşim sabahları genelde "gezinip durma sabah sabah" diyo. Sadece bu bile geçerli bir kullanım sebebi İspiyonlarım olm seni Onur Demir yazdı: Kotor'un insanlar hep dobrota ve old town arasını biliyor ve tercih ediyor. Ancak asıl cennet Muo tarafı. Sabahın köründe kalkıp Muo'dan OldTown'a yürümek çok uzun yıllardır yaptığım en güzel aktiviteymiş farkettim. ilk fırsatta yine gidicem. Kime cevap yazdığının farkındasın di mi? Onur Demir yazdı: Apple watch çok güzel aslında ama daha sabah iş telefonuna bağlı saat olmamasının sorununu yaşadım. çok sık çalan, mail ve mesaj gelen bir iş telefonum var. hepsi önemli ve anlık yanıtlamam gereken şeyler olmayabiliyor. Ama işte bunu süzmek için saat çok büyük kolaylıkmış. akşam 4-5 saat, sabah 6 dan beri farkettirdi. daha dün aldım ama sanırım Apple watch'ı da satıcam gibi duruyor bilemedim. Ötekini de diğer koluna tak. 1 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Fikri Keleş yazdı: Bende saat alma arefesindeyim huawei mi genel öneri? Samsung sarj sıkıntılı sanki Mahmut Yıldız yazdı: Cevabı altta Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bir huawei mağduru olarak ve gidip yine huawei almış biri olarak yazıyorum. gt 3 le yaşadığım sorun sonrası bir daha kesin almam diyordum. buradaki sakinleştirici yazılar sonrası gidip gt 5 aldım memnunmuyum evet, ben her gün şarjla uğraşmamak için gene gt 5 aldım Konu sadece şarj değil ya. Eskiden samsung kullanıyordum (s2) sonra watch GT ye geçtim. Şimdi apple denedim ama daha başlamadan bitti merakım. Sağlam kullanışlı ve uzun şarj süresi. 7 yılda 1 kez bile teklemedi Fatih Keskin yazdı: ev ahalisi ve ben iphone kullanıyorum ben huawei kullanıyorum onlar apple in saatini her gün saatlerini şarj da gördükçe acıyorum kendilerine Fatih Uzun yazdı: Samsung s3 den Huawei Gt5 e geçtim,çok memnunum bu eskisin yine Huawei alırım,12-13 günde bir şarj ediyorum,tavsiye ederim,sesli görüşme,aramayı mesajla red etme bazen büyük kolaylık sağlıyor. Ben de vazgeçemedim yine huawei aldım yine Mertol Kip yazdı: İspiyonlarım olm seni Kime cevap yazdığının farkındasın di mi? Ötekini de diğer koluna tak. Diğer kola takma mevzusunu düşünmedim değil Abi sana cevap verdim ama mesajım geneleydi. Bahsettikçe aklıma geliyor yine gidesim geliyor okuturum akşam korkumuz yok çok şükür :terliğikafayayiyenadamemojisi: 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Bi sen değilsin zengin Öhömm Yorum bağlantısı
Recommended Posts