Fatih Sarıkaya 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Hayırlı olsun. Bir ara gt3 almıştım. Bir ay kullanmadım. Taciz ediliyormuşum gibi. Bende her şeyi öğrenmek istemeyenlerdenmişim. Me time diye bir şey bırakmadı. Hala kutuda duruyor. Trafik kazası geçirdiğimde, geceleri uyuyamıyordum. Gece saatin kaç olduğunu da öğrenmek istediğimden gt3 takmaya karar verdim. Sabah oldu, uyku zamanıma bakıyorum, yalan olmasın 12 saat uyumuşsun dedi. Dedim mümkün değil. Toplamda 3 saat bile uyumadım. Her uykuya dalıp uyandığımda saate bakıyordum. Her uykuya dalışım 30 dakika ve sonrasında 2 saat baykuş gibi bakıyorum. Acıdan uyuyamıyordum. Birde sağıma soluma dönemiyordum. Sabit yatıyordum. 2 gün sonra benim oğlana saat kutumu getir evladım edim. İçerisinde büyük kadranlı okunuşu güzel ve gece saati görebilmem için iyi sayılır derecede fosforu olan citizen saatim taktım. Tedavi sürecim boyunda daima onu kullandım. Altından imal edilmişte olsa elektronik giyinmeye karşıyım. Telefon yeterince mahremiyetimi bozuyor, giyilebilir teknoloji ile buna katkı yapamam. Ucuzda değiller. Dünya para veriyorsun 3-5 yıl sonra ya çöp oluyor yada satsan para etmiyor. Casioya pil bulabildiğin müddetçe senle beraber, otomatik saat babadan oğula ve hatta dededen toruna kalır. Dedemin kurmalı otomatik kol saati bende mesela. Yıpranmasın diye takmıyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Fatih Keskin yazdı: ev ahalisi ve ben iphone kullanıyorum ben huawei kullanıyorum onlar apple in saatini her gün saatlerini şarj da gördükçe acıyorum kendilerine Benim saati oğlana verdim kurtuldum. Yorum bağlantısı
Onur Demir 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Onur Demir yazdı: 1.500TL 1500 dedim ama burdan biri 1.000 dese de vericektim. bari 1000 yazalım da göze çok görünmesin Moderatör arkadaşlardan görüpte ilk mesajı değiştirebilen olursa süper olur. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Ultra zenginler başka konuya Paketini verdim kargoya Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Onur Demir yazdı: 1500 dedim ama burdan biri 1.000 dese de vericektim. bari 1000 yazalım da göze çok görünmesin Moderatör arkadaşlardan görüpte ilk mesajı değiştirebilen olursa süper olur. Fiyatı güncelledim. 1000 TL oldu. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce bende huawei gt4 var , iphone ile senkronizasyonu oldukça iyi. şarjı da 10 gün gidiyor. daha ne olsun 😃 Yorum bağlantısı
Recommended Posts