Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mertol Kip yazdı: Ben içinde olmadığım sürece yanabilir Aksı da kırılabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ben çok baktım. Yazdığımın aksine bir veri yok. Google a yazıver. Twitter'dan link de kabul ederiz ya Kaynaksız yanlış bilgi dağıtmayalım. @Çağlar Bayur un deyimiyle, GAGILDAN GELENLERE; bu bilgi yanlış. Kaynağı yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Hindenburgh faciasındada zeplinleri bitirdiler, muhtemelen bu yangın ile avm otoparkına elektrikli sokmayacaklar Tüm dünya çatır çatır kullanıyor Yorum bağlantısı
Mertol Kip 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Bence otomotiv endüstrisi şu alttan çarpma saçmalığına bir çözüm üretmeli. Karter korumayı düşünen sektör alttan çarpmalar için daha mantıklı bir çözüm üretebilir. Gerekirse altına karbon kevlar falan bir koruma yapsın işi ne. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aksı da kırılabilir Ona da itirazım yok. Ben içinde değilken arabaya ne olduğu beni hiç ilgilendirmiyor. Kaskoya niye para veriyoruz. Totosunda benzer kimyaya sahip pil taşıyan adamların arabadaki pili dert etmesi bana tuhaf geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts