Murat Azalma 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Hayırlı olsun. Az yakması sevindirici zira kocaman.. Daha uzun menzil anlamında güzel olur. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun Abi. Kazasız belasız. Bu aracı alacak biri için çok güzel detaylar var yazında. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 20 saat önce Paylaş 20 saat önce hayırlı olsun, sıfır arabalar ilgimi çekmese de keyifle okudum. tasarımı gayet güzel bence, rengi de çok hoş. güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın ağabey 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tanrılar kurban istiyor. Felaketler ülkemize gelecek. Mertol Kip Citroen almış. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlısı olsun, tekerine taş değmesin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mertol Kip yazdı: Otobanda/çevre yollarında falan şerit ortalamayı açıyorum acaip tartışıyor benimle arabalar bu bölümde, apex kes falan opsiyonu isteriz mağduruz şık vasıta yolda kendine baktırıyor 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Tanrılar kurban istiyor. Felaketler ülkemize gelecek. Mertol Kip Citroen almış. Sani benim hangi arabayı aldığımın pek bir önemi yok, en babasının ömrü 1.5 sene sürdü işte Sabah kalkıyourm sıçarum pacağuna deyip satıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Mertol Kip yazdı: Sani benim hangi arabayı aldığımın pek bir önemi yok, en babasının ömrü 1.5 sene sürdü işte Nasıl önemi olmaz. Bu şey demek gibi, bugün dünya tersine dönüyor ama yarın düzelir. Bu gözler Citroen'in Mertol Kip'le aynı cümlede geçtiğini gördü ya, artık tası tarağı toplayıp bu diyarlardan gitme vakti gelmiş demektir. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Nasıl önemi olmaz. Bu şey demek gibi, bugün dünya tersine dönüyor ama yarın düzelir. Bu gözler Citroen'in Mertol Kip'le aynı cümlede geçtiğini gördü ya, artık tası tarağı toplayıp bu diyarlardan gitme vakti gelmiş demektir. Niye yaw? Bulsam bi 2CV almak ya da Ami alıp 2CV ya çevirme hayalim de var benim. (yıllardır fransızlarla yaşayınca kimyam bozulmuş olabilir akjshdgaj) 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Mertol Kip yazdı: Niye yaw? Bulsam bi 2CV almak ya da Ami alıp 2CV ya çevirme hayalim de var benim. (yıllardır fransızlarla yaşayınca kimyam bozulmuş olabilir akjshdgaj) Abi sende simdi en guzel peynir tabagi nasil hazirlanir tarifi filanda vardir. Neyle hangi isli peynir iyi gider rose mi kirmizimi 😂 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Abi sende simdi en guzel peynir tabagi nasil hazirlanir tarifi filanda vardir. Neyle hangi isli peynir iyi gider rose mi kirmizimi 😂 Ben yiyiciyim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Mertol Kip yazdı: Niye yaw? Bulsam bi 2CV almak ya da Ami alıp 2CV ya çevirme hayalim de var benim. (yıllardır fransızlarla yaşayınca kimyam bozulmuş olabilir akjshdgaj) Benim Citroem algım C5 ile bozuldu. Yoksa DS'ler, Ami'ler, 2cv'ler vs, onlara karşı değiliz Yorum bağlantısı
Recommended Posts