Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Mertol Kip yazdı: Bunun en kolay çözümü stok tutmakta, o da onların işine gelmiyor. şu an isteyen dilediği kadar ithalat yapabilir diye mi düşünüyorsun , parayı basarım getiririm gibi Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Çağlar Bayur yazdı: şu an isteyen dilediği kadar ithalat yapabilir diye mi düşünüyorsun , parayı basarım getiririm gibi Çağlar biz seninle aynı dili konuştuğumuzdan emin miyiz? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Burası hurdacılar çarşısı değil gene karıştırdın. Servet Aydın yazdı: Satlık tracer 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Mertol Kip yazdı: Çağlar biz seninle aynı dili konuştuğumuzdan emin miyiz? değiliz, normal vesile ile aynı içerik üreticisi bugün de mersoya sardı, distribütör neden lastik getirmiyor diye, lakin uyarıyı dikkate almış bu sefer bir arkadaşın arabası dedi eskiden buna bayiler araba verirdi artık kesmiş olabilirler 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce 15 bin km yi geçtik hala memnunum. Arabayı alırken içerdeki kaput mandalı kırıktı sipariş verilmişti, o geldi taktırdım falan. Bi 10 bin daha yapsın bende kalmaya devam ederse lastiklerini değiştiririm muhtemelen ama ebat sıkıntısı var. Bridgestone turanza 6'da 235 50 20 ebat yok. Conti premium contact 7 de de yok. Michelin e primacy ben istemiyorum. Bakalım ne olacak. Bu arada 15bin km ortalamam 15.4 kw/100 km. Bakalım kışın ne olacak, çok değişeceğini sanmam aynı motor Opel ile kış geçirdim daha önce, 1-2 kw artar belki. Ben 20kw a kadar fitim zaten. 4 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mertol Kip yazdı: 15 bin km yi geçtik hala memnunum. Arabayı alırken içerdeki kaput mandalı kırıktı sipariş verilmişti, o geldi taktırdım falan. Bi 10 bin daha yapsın bende kalmaya devam ederse lastiklerini değiştiririm muhtemelen ama ebat sıkıntısı var. Bridgestone turanza 6'da 235 50 20 ebat yok. Conti premium contact 7 de de yok. Michelin e primacy ben istemiyorum. Bakalım ne olacak. Bu arada 15bin km ortalamam 15.4 kw/100 km. Bakalım kışın ne olacak, çok değişeceğini sanmam aynı motor Opel ile kış geçirdim daha önce, 1-2 kw artar belki. Ben 20kw a kadar fitim zaten. 3 ay sonra şöyle bir yazı sürpriz olmaz bana,istediğim lastik ebadını istediğim markayı bulmadığım için sattım gitti 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Fatih Uzun yazdı: 3 ay sonra şöyle bir yazı sürpriz olmaz bana,istediğim lastik ebadını istediğim markayı bulmadığım için sattım gitti E olabilir, neden olmasın. Bende her zaman paşa gönül kriterleri işliyor. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Stellantis kötü diyen youtuber'ları izleyen arkadaşlar Bakın adam mutlu mesut 15 bin yaptı. Ben Corsa ile bir yılda 25 bin yaptım. Mutluyum. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Stellantis kötü diyen youtuber'ları izleyen arkadaşlar Bakın adam mutlu mesut 15 bin yaptı. Ben Corsa ile bir yılda 25 bin yaptım. Mutluyum. Abi arabalar güzel zaten.. onların anlattığı da durup dururken tahrik arızası, bu tahrik arızasına bi kaç ay çözüm bulunamaması vs. Forum olarak buna da şahit olmadık ama insanın kafa karışıyor. Ben kendimde stelantis bakıyorum. Konforlu ve dolu dolu otomobiller. Fiyatlar da makul. Bu arada sormuş olayım. ...evim (sıkıntısız olanlardan) finansmanına katıldım. Mart ayında ödemem gelecek. Ben istesem bu parayı çıkarabiliyorum fakat eldeki nakiti kullanmamak, acil araba ihtiyacı olmaması süreci buna itti. Şimdi abilere ekonomi yorumcularına soru. Elektrikli araçlara ötv zammı, matrah değişikliği gibi şeyler söylentide. Bu olursa ikinci el 1.5 bandında bi otomobil nasıl yüzde kaç etkilenir? Bu süreçte bende yılbaşı öncesinde arabayı arkadaşımın üstüne alıp, sonrasında kendi üstüme alma fikri oluştu? Nasıl dersiniz? Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Stellantis kötü diyen youtuber'ları izleyen arkadaşlar Bakın adam mutlu mesut 15 bin yaptı. Ben Corsa ile bir yılda 25 bin yaptım. Mutluyum. Ya onlara kompil sie deyip geçiyorum. Bununla 15 bin Grandland ile 27 bin. 42 bin km olmuş. Hee çok kötü kimse almasın fena pis tukaka... Görkem Karakaş yazdı: Abi arabalar güzel zaten.. onların anlattığı da durup dururken tahrik arızası, bu tahrik arızasına bi kaç ay çözüm bulunamaması vs. Forum olarak buna da şahit olmadık ama insanın kafa karışıyor. Ben kendimde stelantis bakıyorum. Konforlu ve dolu dolu otomobiller. Fiyatlar da makul. Ben hiç yaşamadım ama anladığım kadarı ile şarj edilirken akım dalgalanması, topraklama hatası ya da fazlar arasında asimetrik fark olursa sapıtıyor, kapatıp açıyon düzeliyor. Ama ben hiç yaşamadım. Gerçi evde zaten güneşten doluyor ve topraklama zaten var. Akım dalgalanması da imkansız GES in inverteri zaten dengeliyor onu. Çok tırsan monofaz ile şarj etsin bir şey olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Elektrikli araçlara ötv zammı, matrah değişikliği gibi şeyler söylentide. Bu olursa ikinci el 1.5 bandında bi otomobil nasıl yüzde kaç etkilenir? Bu süreçte bende yılbaşı öncesinde arabayı arkadaşımın üstüne alıp, sonrasında kendi üstüme alma fikri oluştu? Nasıl dersiniz? Etkilenmez. Zaten para yok. Matrah artarsa kıl payı 2500 un üstüne çıkanlar aşağı düşer. Kalanı matrah miktarının zaten altında. Tam limitte olup 2450-2500 lira olanlar matrah kadar zam yapar. Matrahta öyle 1M falan artmıyor200 falan hareket ediyor anca. Yani bugüne kadar hep öyle oldu. Hem devlete para lazım, hem de zaten döviz çıktısını düşürmeye çalışırken daha fazlasını yapacaklarını sanmam. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Şimdi abilere ekonomi yorumcularına soru. Elektrikli araçlara ötv zammı, matrah değişikliği gibi şeyler söylentide. Bu olursa ikinci el 1.5 bandında bi otomobil nasıl yüzde kaç etkilenir? Bu süreçte bende yılbaşı öncesinde arabayı arkadaşımın üstüne alıp, sonrasında kendi üstüme alma fikri oluştu? Nasıl dersiniz? Benim bildiğim tek yorum, mal alacaksan bekleme al. Zam gelince Sınırda olanlar, donanım kısıyor. matrah altında kalmaya çalışıyor. Matrah yükselirse de zam yaparlar zaten. Ötv artar mı artmaz mı bilmiyorum, düşmeyeceği bence kesin. Mertol Kip yazdı: Ben hiç yaşamadım ama anladığım kadarı ile şarj edilirken akım dalgalanması, topraklama hatası ya da fazlar arasında asimetrik fark olursa sapıtıyor, kapatıp açıyon düzeliyor. Ama ben hiç yaşamadım. Gerçi evde zaten güneşten doluyor ve topraklama zaten var. Akım dalgalanması da imkansız GES in inverteri zaten dengeliyor onu. Çok tırsan monofaz ile şarj etsin bir şey olmaz. Ben bir defa Mg ile bir defa Corsa ile yaşadım. İkisi de kalıcı sorun değil idi. Mg şarjı başlattı ve kesti, korumaya aldı. Servisi aradım, arabayı kilitle, uzaklaş, anahtarı görmesin dedi. 10-15 dakika sonra gel, açılmış olacak dedi. Elektrik dalgalanmasından dolayı korumaya almıştır dedi. Dediği gibi oldu. 20 dakika sonra geldiğimde araç açılmıştı, başka marka istasyonda şarj ettim. Corsada da şarj sırasında arıza lambası yaktı, şarjı kesti. Ancak hareket kısıtlamadı, dönüşte servise uğradım, elektrik dalgalanmasından korumaya geçmiş dedi. Arıza lambası zaten bir süre sonra sönmüştü. Oluşan logu sildiler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mertol Kip yazdı: . Matrahta öyle 1M falan artmıyor200 falan hareket ediyor anca gümrükte 1640 ise 2170 satış fiyatı , 1651 gümrük faturası ile gelirse 3070 oluyor fiyatı Yorum bağlantısı
Mertol Kip 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gümrükte 1640 ise 2170 satış fiyatı , 1651 gümrük faturası ile gelirse 3070 oluyor fiyatı Korkutuyorsun beni Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Mertol Kip yazdı: Korkutuyorsun beni kaçma gel bişi olmıcak Yorum bağlantısı
Recommended Posts