Ali Darbaz 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Fatih Sarıkaya yazdı: Haftada bir kere lpg dolduruyorum. 1000-tl şuan. Benzin ise 3 güne bir 2000-tl. Depoyu bitirmiyorum. Depo bitince doldurmak zor geliyor. Lpg nin müthiş avantajı var. Yaşadığın sorunlardan dolayı uzun vadede LPG yakıtın bir avantajı olduğunu düşünmüyorum. Babamın Cruze 7 yılda iki defa termostat ve 1 defa yağ soğutucu bozması dışında 190000 km de hiç blok ve kapak üzerinde sıkıntı çıkarmadı. Ama yağ eksilmeye başladığı için 5w30 yerine 5w40 yağ koyduk. Sivasa gidip geldiğinde yarım litre yağ eksiltip ekranda yağ uyarısı alıyoruz. Yağ Çubukta yarım çizgisinin altına inince en küçük yokuşta yağ seviye uyarısı vermeye başlıyor. Liqui Molly Molygen 5w40 geçiş yaptık. Turbo motora uyarmı kontrol et uygunsa tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Ama yağ eksilmeye başladığı için 5w30 yerine 5w40 yağ koyduk üretenin tavsiyesi dışına taşmak işe gelince avantajlı olur genelde Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: üretenin tavsiyesi dışına taşmak işe gelince avantajlı olur genelde Aynı Yağı hem fiyatı ve viskozitesi nedeniyle Citroen C3 dede kullanmayı planlıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts