Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Haftada bir kere lpg dolduruyorum. 1000-tl şuan. Benzin ise 3 güne bir 2000-tl. Depoyu bitirmiyorum. Depo bitince doldurmak zor geliyor. Lpg nin müthiş avantajı var. Yaşadığın sorunlardan dolayı uzun vadede LPG yakıtın bir avantajı olduğunu düşünmüyorum. Babamın Cruze 7 yılda iki defa termostat ve 1 defa yağ soğutucu bozması dışında 190000 km de hiç blok ve kapak üzerinde sıkıntı çıkarmadı. Ama yağ eksilmeye başladığı için 5w30 yerine 5w40 yağ koyduk. Sivasa gidip geldiğinde yarım litre yağ eksiltip ekranda yağ uyarısı alıyoruz. Yağ Çubukta yarım çizgisinin altına inince en küçük yokuşta yağ seviye uyarısı vermeye başlıyor. Liqui Molly Molygen 5w40 geçiş yaptık. Turbo motora uyarmı kontrol et uygunsa tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ama yağ eksilmeye başladığı için 5w30 yerine 5w40 yağ koyduk üretenin tavsiyesi dışına taşmak işe gelince avantajlı olur genelde 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: üretenin tavsiyesi dışına taşmak işe gelince avantajlı olur genelde Aynı Yağı hem fiyatı ve viskozitesi nedeniyle Citroen C3 dede kullanmayı planlıyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Yaşadığın sorunlardan dolayı uzun vadede LPG yakıtın bir avantajı olduğunu düşünmüyorum. Babamın Cruze 7 yılda iki defa termostat ve 1 defa yağ soğutucu bozması dışında 190000 km de hiç blok ve kapak üzerinde sıkıntı çıkarmadı. Ama yağ eksilmeye başladığı için 5w30 yerine 5w40 yağ koyduk. Sivasa gidip geldiğinde yarım litre yağ eksiltip ekranda yağ uyarısı alıyoruz. Yağ Çubukta yarım çizgisinin altına inince en küçük yokuşta yağ seviye uyarısı vermeye başlıyor. Liqui Molly Molygen 5w40 geçiş yaptık. Turbo motora uyarmı kontrol et uygunsa tavsiye ederim. LIQUI MOLY Special Tec DX1 5W30 bunu sipariş ettim. Pazartesi yağ bakımı var. Öncesinde mobil 5/30 koymuştum ama benim motor için mobil iyi değilmiş. Lspi sorunu yüzünden. Yoksa mobile güvenim tam. 5/40 bunda ağır gelmez mi. Şuan yağ eksiltme yok. Bu aracın çok güzel bir motoru var, her güzelinde bir kusuru var işte. Az önce tekrar çalıştırıp bir yere gittim geldim. İlk çalıştırmada motor sanki dizel araçların re jenerasyon yaptığı gibi 20 saniye kadar sarsıldı, sonra normale döndü. Kelebeğe sıktığımız spreyden olsa gerek. Çekişinde muazzam değişiklik var. Önceden hantaldı. Sanki 140 lık değil de 90 lık gibiydi. Bilemiyorum, ne desem boş şuan. Deneyip göreceğiz. Keşke sıfırken elime geçseymiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts