Fatih Sarıkaya 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ustalar arabada ne yaptıki düzeldi araba Bobini yanmış. Alanya'da taktırdığım bobin Opel içinmiş. Dedim opeli mopeli yok aynı motor. Opel dede aynı motor var bunda da. Hayır aynı değil dedi. Zaten Alanya'daki Opelci arkadaş adı sanı belli olmayan bir bobin takmış. Takılan bobin Opel araçlar için belki uyumlu ama yan sanayi. Gazipaşa'daki benim devamlı gittiğim ustam. Bobini değiştiler. Aracı test ettim yine stop etti ama bu sefer marşa basar basmaz alıyor. Tekrar dükkana gittim. Kelebeği temizleyelim dedim. Sprey aldık sıktık. Odan sonra stop etmedi. Gelecekte stop eder mi etmez mi bilmiyorum. Yalnız kelebeği temizledikten sonra araçta fark edilir performans artışı oldu. Şuan ki gibi seri değildi. Gaz dokunduğumda arkaya yapıştıracak kadar ivmeleniyor. Aracı satın alırken de beklediğim buydu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Bobini yanmış. Alanya'da taktırdığım bobin Opel içinmiş. Dedim opeli mopeli yok aynı motor. Opel dede aynı motor var bunda da. Hayır aynı değil dedi. Zaten Alanya'daki Opelci arkadaş adı sanı belli olmayan bir bobin takmış. Takılan bobin Opel araçlar için belki uyumlu ama yan sanayi. Gazipaşa'daki benim devamlı gittiğim ustam. Bobini değiştiler. Aracı test ettim yine stop etti ama bu sefer marşa basar basmaz alıyor. Tekrar dükkana gittim. Kelebeği temizleyelim dedim. Sprey aldık sıktık. Odan sonra stop etmedi. Gelecekte stop eder mi etmez mi bilmiyorum. Yalnız kelebeği temizledikten sonra araçta fark edilir performans artışı oldu. Şuan ki gibi seri değildi. Gaz dokunduğumda arkaya yapıştıracak kadar ivmeleniyor. Aracı satın alırken de beklediğim buydu. Hayırlısı olmuş, bizde 175000 km de orjinal bobin takmıştık. Fabrikasyon bobini 175000 km dayanmıştı 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hayırlısı olmuş, bizde 175000 km de orjinal bobin takmıştık. Fabrikasyon bobini 175000 km dayanmıştı Aracı satın aldığımda bobin yeni değişmişti. Bujiler çok kötüydü. Oysaki bujileri de değiştim demişti. Her 2 bakımda bir buji değiştiririm ama bunda her bakımda değiştireceğim. İlk arıza yaptığında sökülen bobinin sağlam olduğunu düşünmeye başladım. Sanayii ye gidince onu geri isteyeceğim. Mesela diğer opel aracımda ve fiestada hiç bobin değiştirmedim. Onlarda lpg liydi ve yüksek kilometrelere kadar kullanmıştım. Bundan sonra daha dikkatli olurum. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Benim motorda Eco mod diye bir şey var. Üzerinde yazdığı gibi az çok ne demek istediğini anlıyorum ama tam olarak değil. Google da bulduğum bilgiler bunlar. Eco Modu Ne İşe Yarar? Gaz Tepkisi: Gaz pedalının tepkisi daha yumuşak hale gelir; ani hızlanmaların önüne geçilerek yakıt tasarrufu sağlanır. Vites Geçişleri: Otomatik şanzımanlı modellerde vitesler daha erken (düşük devirlerde) değiştirilir. Motor Performansı: Motorun ürettiği güç ve tork sınırlandırılarak enerjinin daha tasarruflu harcanması sağlanır. Klima ve Elektrikli Donanımlar: Bazı versiyonlarda klima kompresörünün ve diğer yardımcı ünitelerin güç tüketimi optimize edilir. Benim araçta rampa çıkarken klimayı kapatıyor. Ne Zaman Kullanılmalıdır? Yoğun şehir içi trafikte yakıt düşürmek için idealdir. Sabit hızla gidilen uzun yolculuklarda ekonomik bir sürüş sunar. Dik yokuşlarda veya ani sollama yapılması gereken durumlarda performans düşüklüğü yaratabileceği için bu gibi anlarda kapatılması önerilir. Manuel Viteste Eco Mod Nasıl Çalışır? Vites Değişim Göstergesi (Shift Indicator): Gösterge panelinde ne zaman vites büyütmeniz veya küçültmeniz gerektiğini gösteren ok işaretleri aktifleşir. Eco mod, motoru en az yakıt tüketeceği düşük devirlerde (genellikle 2000-2500 devir arası) tutmanız için sizi uyarır. Yumuşatılmış Gaz Tepkisi: Siz gaza sert bassanız bile, elektronik gaz kelebeği yakıtı aniden motora püskürtmez. Gücü tekerleklere daha dengeli ve kademeli olarak ileterek ani ivmelenmelerin getirdiği yüksek yakıt tüketimini engeller. Anlık Yakıt Takibi: Yol bilgisayarı, ekonomik sürüş limitleri içinde kalıp kalmadığınızı daha hassas grafik veya verilerle takip etmenizi sağlar. Benim araçta ayrı bir grafik menüsü var. Bunu kolaylıkla takip edebiliyorum. Gaza pedalına ne kadar bastığımı gösteren ayrı bir grafik daha var( bu grafik anlık) Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yine yolda kaldım. Yine bobin yaktı. Bir araç neden devamlı bobin yakar. İlk defa başıma geliyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Yine yolda kaldım. Yine bobin yaktı. Bir araç neden devamlı bobin yakar. İlk defa başıma geliyor. Bujiinde bir problem mi var acaba Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bujiinde bir problem mi var acaba Bujiler yeni. Tekleme yok. Birden kesiliveriyor. Hani tekler sonra stop eder ya, öyle bir şey yok. Aniden her şeyi bırakıveriyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Bujiler yeni. Tekleme yok. Birden kesiliveriyor. Hani tekler sonra stop eder ya, öyle bir şey yok. Aniden her şeyi bırakıveriyor. Sen o arabayı bana ver ben sana benim arabayı vereyim. Bana kocaman bagaj lazım iki tane bisiklet için 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Sen o arabayı bana ver ben sana benim arabayı vereyim. Bana kocaman bagaj lazım iki tane bisiklet için Ağrısız başını ağrıtacaksın heralde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Fatih Sarıkaya yazdı: Ağrısız başını ağrıtacaksın heralde. Ben de üç tane araba var peyderpey tamir edelim sen kafa kafaya değişime okey misin Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben de üç tane araba var peyderpey tamir edelim sen kafa kafaya değişime okey misin Çekici çağırdım, gelip çekecek adam. Elektrikçi ile görüştüm, onun dükkana indireceğiz. Bu aracı turbolu diye aldım. Turbosu olmasaydı kesinlikle almazdım, gider yine yüksek model fiesta alırdım. Bu sorunu klima açıkken yaptı. Ya voltaj zayıf geliyor yada elektriksel arıza var. Elektrikçi voltaj çok gelse ampulleri patlatır dedi. Voltaj çok değil, belki dengesiz. Keşke araç çalışıyorken akü değerine bakmak aklıma gelseydi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts