Fatih Sarıkaya 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Üç kere yolda kaldım. Üçünde de ışıklarda beklerken bir den rölanti düzensizleşti ve stop etti. Bobini değiştirdik, çalıştı devam ettik. Sonra gene stop edip yolda bıraktı. Sonra bujileri değiştirdik. İki gündür bir şey yok. Sormak istediğim hafif bir devir dalgalanması var. Havamı alıyor bir yerden acaba. Araç LPG li. Aracı satın aldığımda LPG üzerinde vardı ama eski kit. Eskiyi söküp yeni nesil obd li kit taktırdım. Bu dalgalanma benzin ve LPG de ayırt etmeksizin yapıyor. Eklediğim videoda sadece motor çalışıyor birde fan. Klimayı kurutuyordum. O kapalı olsa da değişen bir şey yok. Araç içerisinde çalışan başka bir şey yok, farlar dahi kapalı. Klima açık olduğunda da bu şekilde devir saati oynuyor. Gaz kelebeğini söküp temizlemek istiyorum. Bunun gaz kelebeği arkada, zahmetli bir yerde. Kontrolsüz hava girişi var yada zengin fakir yakıt karışım gibi şeyler. Bu arada sensörleri temizledim. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar. Devir saati sabit kalsın hiç oynamasın istiyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce Kontrolsüz hava girişi ilk kontrol edilecek nokta. Peşinden ateşleme sistemi, en son da kablolamaya bakmak gerekir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce 1.4 turbo tüpde valf yakar diye biliyorum. Valflerde sızıntı olabilir mi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce 1.4 segman kiriyor öyle bir durum olabilir mi? Diğer ihtimalde turbo Manifold çatlaması. Yorum bağlantısı
Recommended Posts