Murat Azalma Cuma 06:24 Paylaş Cuma 06:24 29 Ağustosta başlayacak olan yarış , İstanbul'dan başlayıp Ankara'da bitecek. Kurtköy viaportta garajları kurmuşlar. harita ve çektiğim bir kaç fotoğrafı ekliyorum. https://transanatolia.com/tr/anasayfa/ 14 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cuma 08:33 Paylaş Cuma 08:33 Araçlar çok hoş. Güzel etkinliğe benziyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma Cuma 09:34 Yazar Paylaş Cuma 09:34 Emre Şimşek yazdı: Araçlar çok hoş. Güzel etkinliğe benziyor katılım ücretleri euro üzerinden belirtilmiş. https://transanatolia.com/tr/misafirler/giris-ucretleri/ Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 11:08 Paylaş Cuma 11:08 Sitede kendi aracı ile katılımdan bahsetmiş. İlk defa duyuyorum bu yarışı. Aracımızla maratona mı katılıyoruz ? Kim öğretir bana ? Yorum bağlantısı
Murat Azalma Cuma 11:39 Yazar Paylaş Cuma 11:39 Oğuzkan Işık yazdı: Sitede kendi aracı ile katılımdan bahsetmiş. İlk defa duyuyorum bu yarışı. Aracımızla maratona mı katılıyoruz ? Kim öğretir bana ? 350 Binin var ise konumu biliyorsun 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 17:27 Paylaş Cuma 17:27 Olsa şöyle bir land hj 61 sahara aman aman... 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Cuma 20:34 Paylaş Cuma 20:34 Sinan Akgöl yazdı: Olsa şöyle bir land hj 61 sahara aman aman... Abi 2008 e takalım bi mt lastik, projektöre falan gerek yok ben camdan el feneri tutarım 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Dün saat 05:03 Paylaş Dün saat 05:03 Ebrar Tüfek yazdı: Abi 2008 e takalım bi mt lastik, projektöre falan gerek yok ben camdan el feneri tutarım Ilk gazda aksi aliris elimize o lastikle 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:06 Paylaş Dün saat 08:06 Rota çok güzelmiş. Eskiden televizyonlar verirdi böyle şeyleri. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 20 saat önce Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Perşembe, cuma kapadokya diyor ancak rotası nedir, nereden izleyeceğiz? onu bulamadım. 20 saat önce tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Azalma 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce Ahmet Ekici yazdı: Perşembe, cuma kapadokya diyor ancak rotası nedir, nereden izleyeceğiz? onu bulamadım. Site bilgi açısından yetersiz. Sadece basit başlangıç rota ve bitiş tarihleri var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts