Murat Azalma Cuma 06:24 Paylaş Cuma 06:24 29 Ağustosta başlayacak olan yarış , İstanbul'dan başlayıp Ankara'da bitecek. Kurtköy viaportta garajları kurmuşlar. harita ve çektiğim bir kaç fotoğrafı ekliyorum. https://transanatolia.com/tr/anasayfa/ 16 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cuma 08:33 Paylaş Cuma 08:33 Araçlar çok hoş. Güzel etkinliğe benziyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma Cuma 09:34 Yazar Paylaş Cuma 09:34 Emre Şimşek yazdı: Araçlar çok hoş. Güzel etkinliğe benziyor katılım ücretleri euro üzerinden belirtilmiş. https://transanatolia.com/tr/misafirler/giris-ucretleri/ Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 11:08 Paylaş Cuma 11:08 Sitede kendi aracı ile katılımdan bahsetmiş. İlk defa duyuyorum bu yarışı. Aracımızla maratona mı katılıyoruz ? Kim öğretir bana ? Yorum bağlantısı
Murat Azalma Cuma 11:39 Yazar Paylaş Cuma 11:39 Oğuzkan Işık yazdı: Sitede kendi aracı ile katılımdan bahsetmiş. İlk defa duyuyorum bu yarışı. Aracımızla maratona mı katılıyoruz ? Kim öğretir bana ? 350 Binin var ise konumu biliyorsun 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 17:27 Paylaş Cuma 17:27 Olsa şöyle bir land hj 61 sahara aman aman... 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Cuma 20:34 Paylaş Cuma 20:34 Sinan Akgöl yazdı: Olsa şöyle bir land hj 61 sahara aman aman... Abi 2008 e takalım bi mt lastik, projektöre falan gerek yok ben camdan el feneri tutarım 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cumartesi 05:03 Paylaş Cumartesi 05:03 Ebrar Tüfek yazdı: Abi 2008 e takalım bi mt lastik, projektöre falan gerek yok ben camdan el feneri tutarım Ilk gazda aksi aliris elimize o lastikle 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 08:06 Paylaş Cumartesi 08:06 Rota çok güzelmiş. Eskiden televizyonlar verirdi böyle şeyleri. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici Cumartesi 13:03 Paylaş Cumartesi 13:03 (düzenlendi) Perşembe, cuma kapadokya diyor ancak rotası nedir, nereden izleyeceğiz? onu bulamadım. Cumartesi 13:03 tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Azalma Dün saat 09:33 Yazar Paylaş Dün saat 09:33 Ahmet Ekici yazdı: Perşembe, cuma kapadokya diyor ancak rotası nedir, nereden izleyeceğiz? onu bulamadım. Site bilgi açısından yetersiz. Sadece basit başlangıç rota ve bitiş tarihleri var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:31 Paylaş Dün saat 13:31 bu tip organizasyonlar zaten online dan katılımcı aramaz, katılımcılar yıllar içinde belli zümreden katılmaktadır. yüz yüze iletişim halindedirler kendi habitatları içinde. o anadolu birkaç sene önce mıncıklamıştık, dıştan anadola benzeyen. 4 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: birkaç sene önce mıncıklamıştık, dıştan anadola benzeyen. Abi içeride neler var motor vs ne kullanılmış bu araçta? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu tip organizasyonlar zaten online dan katılımcı aramaz, katılımcılar yıllar içinde belli zümreden katılmaktadır. yüz yüze iletişim halindedirler kendi habitatları içinde. o anadolu birkaç sene önce mıncıklamıştık, dıştan anadola benzeyen. old money 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Murat Azalma yazdı: Abi içeride neler var motor vs ne kullanılmış bu araçta? ihtiyaca göre değişler genelde kaputu açmadıydık 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Nevşehir den Aksaray a geçerken bana çok yakın bir noktadan geçecekler muhtemelen giderim... Yorum bağlantısı
Recommended Posts