Murat Azalma 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos 29 Ağustosta başlayacak olan yarış , İstanbul'dan başlayıp Ankara'da bitecek. Kurtköy viaportta garajları kurmuşlar. harita ve çektiğim bir kaç fotoğrafı ekliyorum. https://transanatolia.com/tr/anasayfa/ 16 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Araçlar çok hoş. Güzel etkinliğe benziyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Araçlar çok hoş. Güzel etkinliğe benziyor katılım ücretleri euro üzerinden belirtilmiş. https://transanatolia.com/tr/misafirler/giris-ucretleri/ Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Sitede kendi aracı ile katılımdan bahsetmiş. İlk defa duyuyorum bu yarışı. Aracımızla maratona mı katılıyoruz ? Kim öğretir bana ? Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Oğuzkan Işık yazdı: Sitede kendi aracı ile katılımdan bahsetmiş. İlk defa duyuyorum bu yarışı. Aracımızla maratona mı katılıyoruz ? Kim öğretir bana ? 350 Binin var ise konumu biliyorsun 3 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Olsa şöyle bir land hj 61 sahara aman aman... 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 28 Ağustos Paylaş 28 Ağustos Sinan Akgöl yazdı: Olsa şöyle bir land hj 61 sahara aman aman... Abi 2008 e takalım bi mt lastik, projektöre falan gerek yok ben camdan el feneri tutarım 2 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: Abi 2008 e takalım bi mt lastik, projektöre falan gerek yok ben camdan el feneri tutarım Ilk gazda aksi aliris elimize o lastikle 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Rota çok güzelmiş. Eskiden televizyonlar verirdi böyle şeyleri. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos (düzenlendi) Perşembe, cuma kapadokya diyor ancak rotası nedir, nereden izleyeceğiz? onu bulamadım. 29 Ağustos tarihinde Ahmet Ekici tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Azalma 30 Ağustos Yazar Paylaş 30 Ağustos Ahmet Ekici yazdı: Perşembe, cuma kapadokya diyor ancak rotası nedir, nereden izleyeceğiz? onu bulamadım. Site bilgi açısından yetersiz. Sadece basit başlangıç rota ve bitiş tarihleri var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos bu tip organizasyonlar zaten online dan katılımcı aramaz, katılımcılar yıllar içinde belli zümreden katılmaktadır. yüz yüze iletişim halindedirler kendi habitatları içinde. o anadolu birkaç sene önce mıncıklamıştık, dıştan anadola benzeyen. 4 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 31 Ağustos Yazar Paylaş 31 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: birkaç sene önce mıncıklamıştık, dıştan anadola benzeyen. Abi içeride neler var motor vs ne kullanılmış bu araçta? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 31 Ağustos Paylaş 31 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bu tip organizasyonlar zaten online dan katılımcı aramaz, katılımcılar yıllar içinde belli zümreden katılmaktadır. yüz yüze iletişim halindedirler kendi habitatları içinde. o anadolu birkaç sene önce mıncıklamıştık, dıştan anadola benzeyen. old money 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ağustos Paylaş 31 Ağustos Murat Azalma yazdı: Abi içeride neler var motor vs ne kullanılmış bu araçta? ihtiyaca göre değişler genelde kaputu açmadıydık 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 31 Ağustos Paylaş 31 Ağustos Nevşehir den Aksaray a geçerken bana çok yakın bir noktadan geçecekler muhtemelen giderim... 2 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce https://www.tosfed.org.tr/transanatolia-2026-ankarada-tamamlandi/ Şampiyonlar Motosiklet: Urban Jerkic Otomobil: Bekir Kuvvet Erim SSV: Philippe Herbian Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce 2. Fotodaki hiluxumuz olmadiki katilalim peh.. Yorum bağlantısı
Murat Azalma 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: 2. Fotodaki hiluxumuz olmadiki katilalim peh.. Özelden kimlik resmi iletip verdiğim ibana 10 değil 7 değil sadece 4.6 milyon kadar küçük bir rakam iletirseniz , haftaya teslimatı yapabilirim 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Murat Azalma yazdı: Özelden kimlik resmi iletip verdiğim ibana 10 değil 7 değil sadece 4.6 milyon kadar küçük bir rakam iletirseniz , haftaya teslimatı yapabilirim Benim siradaki tasitim kesinlikle gercek arazi kabiliyetli bir toyota olacak kesinlesti. Kucuk cocuk gibi Landcruiserlara bakiyorum. Yaşadigim mahallede de sagolsun komsularimda tonla var v8 vxlerden. Tik basiyo marsi yarim marsta devam. Sartlari kabul ediyorum ama evden atilacagimizi goz onunde bulundurarak mustemilatta bir oda da lazim olucak 😂 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 25 dakika önce Yazar Paylaş 25 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: mustemilatta bir oda da lazim olucak Sırt ağrıtmayan koltuklar varmış.. Bende bir arkadaştan biliyorum Sinan Akgöl yazdı: v8 vxl Kırmızı çizgimizdir kendileri. Sinan Akgöl yazdı: Benim siradaki tasitim kesinlikle gercek arazi kabiliyetli bir toyota olacak kesinlesti. Her ne kadar satış sonrası yakıt-mtv toplamında maliyetli olsa da , hayatımın en doğru iki kararı da 1 sene ara ile 2 kere Hilux sahibi olmaktı. Bir keresinde de 4 MTV ödemişliğim var.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts