Sinan Akgöl 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Murat Azalma yazdı: Bu prado aslında V8 yerine avrupalı müşteriyi kendine çekme aracı. İri ve gereksiz hacimli LC için para ödemek istemeyen müşteriye özel motor ve güç. Alt bantlarda tork çok yüksek. Fakat kullanıcı 3.0 6 silindir yada üstü yol hızları ve ara hızlanmalar bekliyor. Daha seri alman rakipleri karşısında bu araç haliyle yavaş ve hantal kalıyor. Bizde pahallı olduğu için beklenti ziyadesiyle yüksek. Ama asla amacı hız değil. Dayanıklılık , yeteri miktar güç ve tork eğrisi sunabilmek. Yarım hibrit ise farklı bir alternatör kayışı ile geliyor ve şimdilik bir takım sorunlar yaşanıyor. Henüz Bizde rast gelmedik ama ben de yurtdışı ile alakalı sorunları duydum. Bilgilendirme icin cok tesekkur ederim. Evet sorun kayis sonrasi sorunlardan kaynaklanan sirali birkac mekanik sorun diye. Arazi kabiliyeti zaten tartisilmaz ozellikle ingiliz kullanicilarin eski ile yeniyi kiyaslama ve kabiliyet ozelliklerinde bu farka degermi karsilastirma videolarini izliyorum bu ara. Arazi araci icin her kosulda dayaniklilkta ustune tanimayacagim bir marka ve model. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Transanatolia bayağı süredir düzenlenen bir rally / yarış. Organizasyonun kurucuları da motosikletten gelme diye hatırlıyorum, o yüzden motosiklet tarafı daha canlı oluyor genelde. Her yıl farklı bir etap hazırlıyorlar, 1 hafta falan sürüyor sanırım yarış. Yeterince zengin olursam katılacağım bir etkinlik olur 1 Yorum bağlantısı
Emir Kemal Korkmaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bir nevi yerli Dakar Rallimiz ama Dakar Rallisi gibi Suudi Arabistan çöllerinde değil Anadolu'nun içinde yapılan yarış. Genellikle Türkiye'den prototip benzeri araçlar yada yurt dışından rally spec yapılmış araçlar geliyor. Bu tip yarışların canlı yayını yapmak zor ama keşke youtube üzerinden gün özetleri ya da röportajlar gibi şeyler paylaşılsa. Yorum bağlantısı
Recommended Posts