İçeriğe Yönlendir

1998 Cfi Clx Benzin pompasına elektrik gelmiyor

Muhammed Tanısa

Recommended Posts

Muhammed Tanısa

Herkese selamlar aranızda yeniyim aracımı kaportacıya bırakmıştım öncesinde sorun yoktu kaportacıdan arabayı aldığımda benzin pompasına hiç ses yoktu kontağı açınca pompaya elektrik gelmiyor. Benzin kesiciyi kontrol ettim sağlam, sigortalara baktım sağlam , sigorta panelinden yakıt rolesine baktım sağlam. Nerede sorun olabilir. ( Ayrıca kaportacı tamir yaparken eksi kutup başını çıkardığını gördüm) Bu etkilemiş olabilir mi

Yorum bağlantısı
Coşku Mert

marşpiyel üst kenarından (sag mı sol mu tam hatırlamıyorum) benzin pompasına giden elektrik hattını kontrol et. o kabloların başına bişey gelmiştir mutlaka

Yorum bağlantısı
Muhammed Tanısa
Coşku Mert yazdı:

marşpiyel üst kenarından (sag mı sol mu tam hatırlamıyorum) benzin pompasına giden elektrik hattını kontrol et. o kabloların başına bişey gelmiştir mutlaka

Oraya baktıracğım yarın elektrikçide ama şöyle bir düşündüm acaba benzin pompası bozulmuş olabilir mi.Eğer sadece pompa bozulduysa yine bu çalışmama durumunu yapar mı. Çünkü kontağı çevirdiğimde pompadan ses gelmiyor ve benzin ibresi en alt seviyede gösteriyor depoda benzin olduğu halde 

Çağlar Bayur yazdı:

kaportacıdaki işlem nedir, akü sağlam mı

Kaportada kastım arka çamurluk ve arka şase ayaklarında çürük onarımı yapıldı depo vs oralara dokunmadı ustamız. Akü sağlam 

Yorum bağlantısı
Coşku Mert
(düzenlendi)
Muhammed Tanısa yazdı:

Oraya baktıracğım yarın elektrikçide ama şöyle bir düşündüm acaba benzin pompası bozulmuş olabilir mi.Eğer sadece pompa bozulduysa yine bu çalışmama durumunu yapar mı. Çünkü kontağı çevirdiğimde pompadan ses gelmiyor ve benzin ibresi en alt seviyede gösteriyor depoda benzin olduğu halde 

şamandıra ve benzin pompasinin elektrik kablolari ayni yerden gecer. ikisi de calismiyorsa tesisatta problem vardir. dedigim gibi tesisatta kopuk bi nokta vardir

tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...