İsa Yurt 20 saat önce Paylaş 20 saat önce İyi forumlar herkese, 3 gün önce aniden airbag ışığım yandı, elimdeki cihaza bağladım bu uyarılar veriyor, sildim ışık söndü birkaç saniye sonra tekrar yandı. Yardımcı olabilecek var mı? U3002(62) B0001(13) B1193(00) Arşiv (Etkin değil) Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tek konudan ilerleyelim Lütfen.. Koltuk altındaki fisler kontrol edilerek başlanabilir.. Belki yerinden oynamistir.. Daha detayli bilgilendirme gelecektir. İyi forumlar. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Kablo kopuk yada soket çıkmış olabilir. Soket her iki taraftan da elektrik gelip gelmediği ölçülmeli. Diğer ihtimal airbag modül arızası. Bildiğim kadarıyla tamir olmuyor modül. Yıkamacıya mı verdiniz aracı? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bu kodlar hangi cihazla hangi yazılımla okundu? Işık aniden yanmış olabilir ama geçmişi önemli, bir şeyler yapıldı mı araçta? En önemlisi de birileri gizli özellik açmaya falan çalıştı mı? Bana bu ihtimal olası geliyor ama Bu kodların birbiri ile çok fazla bağı yok, modül uyumsuzluğu vs olursa olacak şeyler. Eğer kurcalandıysa söylerseniz daha net bilgi alırsınız. 1 Yorum bağlantısı
İsa Yurt 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce İnan Çınar yazdı: Kablo kopuk yada soket çıkmış olabilir. Soket her iki taraftan da elektrik gelip gelmediği ölçülmeli. Diğer ihtimal airbag modül arızası. Bildiğim kadarıyla tamir olmuyor modül. Yıkamacıya mı verdiniz aracı? hayır, normal kullanımda kendi kendine oldu. Ü.Emre Kartal yazdı: Bu kodlar hangi cihazla hangi yazılımla okundu? Işık aniden yanmış olabilir ama geçmişi önemli, bir şeyler yapıldı mı araçta? En önemlisi de birileri gizli özellik açmaya falan çalıştı mı? Bana bu ihtimal olası geliyor ama Bu kodların birbiri ile çok fazla bağı yok, modül uyumsuzluğu vs olursa olacak şeyler. Eğer kurcalandıysa söylerseniz daha net bilgi alırsınız. CarScanner uygulamasında okuttum, cihazda mavi küçük bir cihaz kendim satın almıştım. Aracı 3 ay önce aldım, ışık 4 gün önce kendi kendine yandı bir işlem yapılmadan. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce İsa Yurt yazdı: CarScanner uygulamasında okuttum, cihazda mavi küçük bir cihaz kendim satın almıştım. Aracı 3 ay önce aldım, ışık 4 gün önce kendi kendine yandı bir işlem yapılmadan. Uygun bir cihaz ve yazılımla kontrol etmek lazım. Bireysel olarak erişilebilir en kolay yazılım forscan olur. Genişletilmiş lisans ile bakılırsa kodlar net görünür. Ayrıca hs-ms anahtarı olmayan bir cihazla kısıtlı veri okursunuz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts