Tolgahan Doğru 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Herkese selamlar. 2014 Opel Corsa 1.3 dizel 75 beygirlik aracımda videodaki tak tuk ritimsiz ses mevcut. Geçen hafta bu ses 5 dk süreyle oldu ve geçti. Bugün 20 dk süreyle bu ses duyuldu yine kendiliginden ses kayboldu. Devirlendirince artıp azalan bir ses değil. Debriyaja basınca kesilmiyor. Bir ustaya sordum volanttan geliyor olabilir dedi ama emin değil. Videoda yorumlarda 3 kişi egr selenoid valf sesi ve egr şakırdaması demişler. Emin olamadim bende. Herhangi bir arıza lambası yanmiyor. Çekiş düşüklüğü yok. 57 dakika önce tarihinde Tolgahan Doğru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce videodan ses tahmini yapmak baya zor olur. bana daha çok elektrik atlama sesi gibi geldi. Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce Eray Aksoylu yazdı: videodan ses tahmini yapmak baya zor olur. bana daha çok elektrik atlama sesi gibi geldi. Video sesi yanıltıyor olabilir elektrik atlama sesi değil. Egzoz borusu kalınlıgında bir metale düzensiz aralıklarla vurma sesi gibi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce İtici sesi olabilir, volant sesi gibi değil sanki ses üstten geliyor. Steteskop ile dinleyerek nokta daraltması yapmak lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts