İlkay Başaran 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Servet Aydın yazdı: Birer drink alırmıyız? Oturuyor muyuz? Ayakta mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: Oturuyor muyuz? Ayakta mı? havada otrusak? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: adac testinden yeni çıktım sonuç orda da bunu işaret ediyordu tyre review e de uğramıştım tesadüfne: kar için mişlen cross 3 ama kuru ve ıslağı zayıf, bu yüzden goodyear vector4 hem de uzuuun km ler dayanımlı . Tiguda vector var 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Erdem Doğan yazdı: Herhangi bir araca sonradan daha büyük jant takip lastik böyle jantın içine kalacak bir ebat taksan muayeneden geçmez 👍 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Başkan conti allseasons 2 al. Taktığımdan beri ki çıkanlar en iyi lastikti araç zamk gibi yapışıyor yola yağışta. kış günü kullanacak mondeo var focus var sayın king senin hiç 4 araban oldu mu İlkay Başaran yazdı: Senin tavsiyenle aldım abi. 1.viteste esp yakan araba mis gibi uzar oldu. 1 vites te esp yakamayan araba mı var Servet Aydın yazdı: Birer drink alırmıyız? drink kırmızı çizgimiz Servet Aydın yazdı: Pejoda iyiydi. 4x4 olmasının etkisi büyük. satılık mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Fatih Keskin yazdı: kış günü kullanacak mondeo var focus var sayın king senin hiç 4 araban oldu mu 1 vites te esp yakamayan araba mı var drink kırmızı çizgimiz satılık mı Dediği lastiği takarsan var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Tiguda vector var satlık mı Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: karda nasıl? Barum polaris 6 (215/55/17) aldım geçenlerde lastik umduğumdan yumuşak ve güzel görünüyor, kışlık için tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts