İlkay Başaran Dün saat 20:12 Paylaş Dün saat 20:12 Servet Aydın yazdı: Birer drink alırmıyız? Oturuyor muyuz? Ayakta mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:23 Paylaş Dün saat 20:23 İlkay Başaran yazdı: Oturuyor muyuz? Ayakta mı? havada otrusak? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 21:11 Paylaş Dün saat 21:11 Çağlar Bayur yazdı: adac testinden yeni çıktım sonuç orda da bunu işaret ediyordu tyre review e de uğramıştım tesadüfne: kar için mişlen cross 3 ama kuru ve ıslağı zayıf, bu yüzden goodyear vector4 hem de uzuuun km ler dayanımlı . Tiguda vector var 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Dün saat 21:19 Paylaş Dün saat 21:19 Erdem Doğan yazdı: Herhangi bir araca sonradan daha büyük jant takip lastik böyle jantın içine kalacak bir ebat taksan muayeneden geçmez 👍 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Servet Aydın yazdı: Başkan conti allseasons 2 al. Taktığımdan beri ki çıkanlar en iyi lastikti araç zamk gibi yapışıyor yola yağışta. kış günü kullanacak mondeo var focus var sayın king senin hiç 4 araban oldu mu İlkay Başaran yazdı: Senin tavsiyenle aldım abi. 1.viteste esp yakan araba mis gibi uzar oldu. 1 vites te esp yakamayan araba mı var Servet Aydın yazdı: Birer drink alırmıyız? drink kırmızı çizgimiz Servet Aydın yazdı: Pejoda iyiydi. 4x4 olmasının etkisi büyük. satılık mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Fatih Keskin yazdı: kış günü kullanacak mondeo var focus var sayın king senin hiç 4 araban oldu mu 1 vites te esp yakamayan araba mı var drink kırmızı çizgimiz satılık mı Dediği lastiği takarsan var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tiguda vector var satlık mı 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Doğan Arşiray yazdı: karda nasıl? Barum polaris 6 (215/55/17) aldım geçenlerde lastik umduğumdan yumuşak ve güzel görünüyor, kışlık için tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Çağlar Bayur yazdı: satlık mı Çaglar abi piste cikinca sağ 4 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ai koçluğu nedir yahu Co pilot gibi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Oturuyor muyuz? Ayakta mı? Uzanarak şömine başı? Fatih Keskin yazdı: kış günü kullanacak mondeo var focus var sayın king senin hiç 4 araban oldu mu 1 vites te esp yakamayan araba mı var drink kırmızı çizgimiz satılık mı Bi saat ısınmasını bekle Size ağbi diyebilirmiyim? Yakmayan çok Bakılık 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Dün yağmurda sokak arasında 30-40 ile bir dönemeçte koptu Corsanın arkası Esp çok güzel iş yaptı, anında topladı. Lastik alacağım. 4 mevsim alacağım. Ama çok pahalı. 195/55/16 iyi bir lastiğe 8500 lira yazıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama çok pahalı. 195/55/16 iyi bir lastiğe 8500 lira yazıyorlar. O zaman bunun yanında benim lastikler bedava 😀 215 45 20 10.300tl 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dün yağmurda sokak arasında 30-40 ile bir dönemeçte koptu Corsanın arkası Esp çok güzel iş yaptı, anında topladı. Lastik alacağım. 4 mevsim alacağım. Ama çok pahalı. 195/55/16 iyi bir lastiğe 8500 lira yazıyorlar. Bu akşam yağmur otoyol, sürüşü gör tutuşu gör yeminle sabahı beklemez alırsın contiyi. Her kuruşu hak ediyor. Dinle beni sen Çağlar Bayur yazdı: yavaş dön Yerler ıslak dip gaz kalkıp iki tekerin yere yapışıp uzaması paha biçilemez Yorum bağlantısı
Recommended Posts