İlkay Başaran Pazartesi 20:12 Paylaş Pazartesi 20:12 Servet Aydın yazdı: Birer drink alırmıyız? Oturuyor muyuz? Ayakta mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:23 Paylaş Pazartesi 20:23 İlkay Başaran yazdı: Oturuyor muyuz? Ayakta mı? havada otrusak? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 21:11 Paylaş Pazartesi 21:11 Çağlar Bayur yazdı: adac testinden yeni çıktım sonuç orda da bunu işaret ediyordu tyre review e de uğramıştım tesadüfne: kar için mişlen cross 3 ama kuru ve ıslağı zayıf, bu yüzden goodyear vector4 hem de uzuuun km ler dayanımlı . Tiguda vector var 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil Pazartesi 21:19 Paylaş Pazartesi 21:19 Erdem Doğan yazdı: Herhangi bir araca sonradan daha büyük jant takip lastik böyle jantın içine kalacak bir ebat taksan muayeneden geçmez 👍 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Dün saat 05:46 Paylaş Dün saat 05:46 Servet Aydın yazdı: Başkan conti allseasons 2 al. Taktığımdan beri ki çıkanlar en iyi lastikti araç zamk gibi yapışıyor yola yağışta. kış günü kullanacak mondeo var focus var sayın king senin hiç 4 araban oldu mu İlkay Başaran yazdı: Senin tavsiyenle aldım abi. 1.viteste esp yakan araba mis gibi uzar oldu. 1 vites te esp yakamayan araba mı var Servet Aydın yazdı: Birer drink alırmıyız? drink kırmızı çizgimiz Servet Aydın yazdı: Pejoda iyiydi. 4x4 olmasının etkisi büyük. satılık mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Fatih Keskin yazdı: kış günü kullanacak mondeo var focus var sayın king senin hiç 4 araban oldu mu 1 vites te esp yakamayan araba mı var drink kırmızı çizgimiz satılık mı Dediği lastiği takarsan var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Tiguda vector var satlık mı 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Doğan Arşiray yazdı: karda nasıl? Barum polaris 6 (215/55/17) aldım geçenlerde lastik umduğumdan yumuşak ve güzel görünüyor, kışlık için tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: satlık mı Çaglar abi piste cikinca sağ 5 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ai koçluğu nedir yahu Co pilot gibi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce İlkay Başaran yazdı: Oturuyor muyuz? Ayakta mı? Uzanarak şömine başı? Fatih Keskin yazdı: kış günü kullanacak mondeo var focus var sayın king senin hiç 4 araban oldu mu 1 vites te esp yakamayan araba mı var drink kırmızı çizgimiz satılık mı Bi saat ısınmasını bekle Size ağbi diyebilirmiyim? Yakmayan çok Bakılık 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Dün yağmurda sokak arasında 30-40 ile bir dönemeçte koptu Corsanın arkası Esp çok güzel iş yaptı, anında topladı. Lastik alacağım. 4 mevsim alacağım. Ama çok pahalı. 195/55/16 iyi bir lastiğe 8500 lira yazıyorlar. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Ama çok pahalı. 195/55/16 iyi bir lastiğe 8500 lira yazıyorlar. O zaman bunun yanında benim lastikler bedava 😀 215 45 20 10.300tl 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dün yağmurda sokak arasında 30-40 ile bir dönemeçte koptu Corsanın arkası Esp çok güzel iş yaptı, anında topladı. Lastik alacağım. 4 mevsim alacağım. Ama çok pahalı. 195/55/16 iyi bir lastiğe 8500 lira yazıyorlar. Bu akşam yağmur otoyol, sürüşü gör tutuşu gör yeminle sabahı beklemez alırsın contiyi. Her kuruşu hak ediyor. Dinle beni sen Çağlar Bayur yazdı: yavaş dön Yerler ıslak dip gaz kalkıp iki tekerin yere yapışıp uzaması paha biçilemez 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Bu akşam yağmur otoyol, sürüşü gör tutuşu gör yeminle sabahı beklemez alırsın contiyi. Her kuruşu hak ediyor. Dinle beni sen Yerler ıslak dip gaz kalkıp iki tekerin yere yapışıp uzaması paha biçilemez şimdi öyle de 10 bin sonra ne olacak kışlık petlas lar da ilk km iyi idi sonra patates e bağladı Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dün yağmurda sokak arasında 30-40 ile bir dönemeçte koptu Corsanın arkası Esp çok güzel iş yaptı, anında topladı. Lastik alacağım. 4 mevsim alacağım. Ama çok pahalı. 195/55/16 iyi bir lastiğe 8500 lira yazıyorlar. 205/55/16 al abi, hiç gerek yok Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 43 dakika önce Paylaş 43 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Dün yağmurda sokak arasında 30-40 ile bir dönemeçte koptu Corsanın arkası Esp çok güzel iş yaptı, anında topladı. Lastik alacağım. 4 mevsim alacağım. Ama çok pahalı. 195/55/16 iyi bir lastiğe 8500 lira yazıyorlar. barum bak. Fatih Keskin yazdı: şimdi öyle de 10 bin sonra ne olacak kışlık petlas lar da ilk km iyi idi sonra patates e bağladı conti 50-60k km boyunca aynı performans Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: barum bak. Barum Qashqai de kullandım. Beğenmiştim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce Görkem Karakaş yazdı: 205/55/16 al abi, hiç gerek yok en kötü ihtimal çok mantıklı araç 5,5 mm yükseliyor lastiklerin ömrü bitmeye yakın orijinal çapa eşit oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Servet Aydın yazdı: Bu akşam yağmur otoyol, sürüşü gör tutuşu gör yeminle sabahı beklemez alırsın contiyi. Her kuruşu hak ediyor. Dinle beni sen Yerler ıslak dip gaz kalkıp iki tekerin yere yapışıp uzaması paha biçilemez Çok pahalı ya. 8500 lira x 4 Görkem Karakaş yazdı: 205/55/16 al abi, hiç gerek yok Muayeneden kalabilir Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Çok pahalı ya. 8500 lira x 4 Muayeneden kalabilir Candan kıymetli değil Fatih Keskin yazdı: şimdi öyle de 10 bin sonra ne olacak kışlık petlas lar da ilk km iyi idi sonra patates e bağladı Petlas ve başkan cümleleri aynı kelime içinde çok tezat. Lastikte bana güven sorgulama Yorum bağlantısı
Recommended Posts