Soner Eraslan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Durum fotoğraflardaki gibi, çimento gibi sanki ince sıva yapmışlar, abiler burayı nasıl temizleriz ? Aracı yeni aldık. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Sökülüp temizlendikten sonra zımpara, plastik astar ve uygun sprey boya ile boyanacak. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ok-103 beton sökücü veya tuz ruhu çıkarır 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Ok-103 beton sökücü veya tuz ruhu çıkarır Davlumbaz sökülüp,dışarda bu uygulanırsa mis gibi olur bence de Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Davlumbaz sökülüp,dışarda bu uygulanırsa mis gibi olur bence de Davlumbaz sökmeyi seviyorsan benim pejonunkini de temizleyelim mi 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Davlumbaz sökmeyi seviyorsan benim pejonunkini de temizleyelim mi Sökmeyi severim, takarken 1 kutu dayson lazım olur ama 1 1 2 Yorum bağlantısı
Soner Eraslan 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Ok-103 beton sökücü veya tuz ruhu çıkarır Ok-103 plastiğe zarar verir mi acaba ? Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Soner Eraslan yazdı: Ok-103 plastiğe zarar verir mi acaba ? Su ile Seyrelterek kullanirsaniz sorun olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Zifte benziyor. Eskiden araç altına pütür atılırdı. Sizin pütür organik olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Soner Eraslan 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Murat Azalma yazdı: Zifte benziyor. Eskiden araç altına pütür atılırdı. Sizin pütür organik olmuş. zifttir zaten ben de öyle tahmin ediyorum toz ile birlikte rengi değişmiş. Ok 103 zifte etki etmez heralde Yorum bağlantısı
Murat Azalma 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Hangi kimyasal etki eder bilmiyorum açıkçası . yazan olur ise bende öğrenmiş olurum Yorum bağlantısı
Recommended Posts