İçeriğe Yönlendir

En Kötü Araba Kullanılan Şehirler

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Ozyurek

Dün Bolu'da idim. 

Şehir içinde epey dolaştım; ilk dikkatimi çeken trafik ışığının olmaması idi. 

Buna rağmen, trafik mükemmel bir düzen içinde akıyor, herkes kural biliyor, kavşak içinde bir araç varsa sağdan soldan gelenler kavşağa girmiyor, polis zabıta bile yol vermesi gerekirse kesinlikle yol veriyor. Yayalar her yerden yola zıplamıyor vs.  

Tabi kısa sürede uyum sağladım ve yaya geçitlerinde yayalara yol verdim, kavşak içinde araç varsa kavşağa girmedim. 

Akabinde Sakarya'ya geçtim; aman Allahım, ezeceklerdi beni. kimse kimseye yol vermiyor, kavşaklar itiş kakış. 

Bir araştırma yapıldı mı acaba dedim araştırdım. 

Yapılmış :)

https://www.sozcu.com.tr/istanbul-u-bile-solladilar-turkiye-nin-en-kotu-araba-kullanan-5-sehri-belli-oldu-p137492 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Azalma

İlçe bazlı olsaydı eğer , zirveye gebze yerleşirdi. 

Yorum bağlantısı
Aytac Sakal

Şu an Orta Karadeniz de yıllık izindeyim.Pazartesi Yaya geçidinde yayalar bekliyordu durdum. Sağlam korna yedim :).

Bu arada bu İzmirde de başıma geldi.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Amasya ile Çorum illeri aramız 1 saat. 1 saatlik fark bile arla deve.

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Türkiyenin en doğusu Amasya olmak üzere batıdaki %80 şehirde araba kullandım. En kötüsü net bi şekilde sakarya idi, kesinlikle katılıyorum. İşler çoğu zaman kontrolsüz kavşak ile çözülmüş. İlk gittiğimde kavşak kurallarına uydum, çiğneyececklerdi. Sonra bende durmamaya başladım ister istemez (herkes olmaktan korktuğu kişiye dönüşüyor) Bu kez kurala uyacak bi kaç araçla sorun yaşıyosunuz. 1 ay kaldım dönüş yolunda  kaçarak uzaklaştım :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   4 kullanıcı

• Görkem Karakaş
    • Fatih Sarıkaya
    • Ayhan Asil
    • Kürşat Gönüllü
  • Yeni Oluştur...