Mehmet Ozyurek 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Dün Bolu'da idim. Şehir içinde epey dolaştım; ilk dikkatimi çeken trafik ışığının olmaması idi. Buna rağmen, trafik mükemmel bir düzen içinde akıyor, herkes kural biliyor, kavşak içinde bir araç varsa sağdan soldan gelenler kavşağa girmiyor, polis zabıta bile yol vermesi gerekirse kesinlikle yol veriyor. Yayalar her yerden yola zıplamıyor vs. Tabi kısa sürede uyum sağladım ve yaya geçitlerinde yayalara yol verdim, kavşak içinde araç varsa kavşağa girmedim. Akabinde Sakarya'ya geçtim; aman Allahım, ezeceklerdi beni. kimse kimseye yol vermiyor, kavşaklar itiş kakış. Bir araştırma yapıldı mı acaba dedim araştırdım. Yapılmış https://www.sozcu.com.tr/istanbul-u-bile-solladilar-turkiye-nin-en-kotu-araba-kullanan-5-sehri-belli-oldu-p137492 3 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce İlçe bazlı olsaydı eğer , zirveye gebze yerleşirdi. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Şu an Orta Karadeniz de yıllık izindeyim.Pazartesi Yaya geçidinde yayalar bekliyordu durdum. Sağlam korna yedim . Bu arada bu İzmirde de başıma geldi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Amasya ile Çorum illeri aramız 1 saat. 1 saatlik fark bile arla deve. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Metin Akbal yazdı: Amasya ile Çorum illeri aramız 25 dak ölçtüydüm Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 15 dakika önce Paylaş 15 dakika önce Türkiyenin en doğusu Amasya olmak üzere batıdaki %80 şehirde araba kullandım. En kötüsü net bi şekilde sakarya idi, kesinlikle katılıyorum. İşler çoğu zaman kontrolsüz kavşak ile çözülmüş. İlk gittiğimde kavşak kurallarına uydum, çiğneyececklerdi. Sonra bende durmamaya başladım ister istemez (herkes olmaktan korktuğu kişiye dönüşüyor) Bu kez kurala uyacak bi kaç araçla sorun yaşıyosunuz. 1 ay kaldım dönüş yolunda kaçarak uzaklaştım Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya Şimdi Paylaş Şimdi Bizim Gazipaşa da güzel araba sürerler. Tali yoldan çıkan direk sol şeride geçer. Eğer hızlıysan sol şeritteysen vay haline. Tali yoldan çıkıp yol almaya kalkarsan çarparlar. Kimse durmaz. Kavşağa bir tır girer sonra kalanların hepsi arkasına sıralanır. Kavşak tamamen kilit. Işık hakkı olanlarda geçemez, ta ki tır geçişi bitirene kadar. Yayalara yol vermeyiz, yayalarda yol istemez. Yaya isem ya üst geçidi kullanırım, yada araçlar tamamen yoldan çekilene kadar beklerim. Alanya da durum farklı. Yaya her şartta her koşulda yol ister. Yol durumu umurunda bile değil. Hızlı akan yerlerde bile yayalar sorun olur. Ambulansa yol vermezsen döverler. Taksicilerin önceliği vardır. Her yerden girer her yerden çıkarlar. Sen onun umurunda bile olmazsın. Bizim için park sorunu diye bir şey yoktur. Bulduğumuz her yere park ederiz. Otobüs durakları dahil. Ceza gelir orası ayrı ama ısrarla yine de park ederiz. Alanya da hem araçlar hem de yayalar saygısız. Gazipaşa da araçlar saygısız. Şuan Alanya'nın nüfusunun 4/3 yerli ve yabancı, bununda etkisi var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts