İçeriğe Yönlendir

En Kötü Araba Kullanılan Şehirler

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mücahit Erdem
Selçuk Bakış yazdı:

Herkes Ankara trafiğine kötü demiş ama ben çok sevdim oranın trafiğini. Akıcı bir trafik var iş çıkış saatini saymazsak, sinyal şerit değiştirme ve genelde uyuluyor ve korna sesi pek duymadım. Sivas'a gelince arabanın kornası olduğunu hatırlıyorum :fiuw:

Kesinlikle katılıyorum. Bende Konya'dan Ankara'ya gittiğim zaman sizinle aynı duyguları paylaşıyorum. Geçen ay karavanla 1400 km tur yaptım, Konya'nın girişinde başladım kornaya, küfüre😀

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Benim de 35 plakalara bir ön yargım var. Görünce şunu bi geçeyim de kurtulayım diyorum hep. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bazı 54lere karşı ön yargılı değiliz. :moto: ama şimdi 07 oldu.:)

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Baha Kanberoğlu yazdı:

Sakarya diyenler Ankarada araba kullanmamışlardir. Bir daha trenle giderim muhtemelen.

Sakaryada her kavsagin ayri kurali var. Trafik kurallarindan ayri. Giris yeri, seridi filan bilmiyorsan debelenirsin😊

ankarada büyüdüm sakarya da yaşadım ankaraya geri döndüm en kötü yerlerden 1 tanesidir sakarya

sakaryanın ankaradan iyi olduğunu söylemek için sakaryalı olmak lazım

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

İşim  nedeniyle çok seyahat ediyorum. Bolu yu tüm Türkiye den ayırmak gerekyior. Oradaki insanlar diğer illere göre daha zeki veya medeni değil, sadece yönetim politikası olarak geçmişte kurallara uymamanın bedelini fazlasıyla ödediler. Artık ceza yemek istemedikleri için kurallara harfiyen uyuyorlar. Aslında diğer illere de örnek olması gereken bir yer bence. 

Özellikle sanayi bölgeleri ve yakın olan yerlerde, ticari araç kullanan , acelesi olanlardan , dolmuş, minibüs , C plakalar, özel halk otobüsleri , motokuryelerden  uzak durmak lazım .Birde taksi kullanan emekli amcalardan :) ne zaman nerede duracakları yada dönecekleri belli olmuyor. 

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
(düzenlendi)
Emre Şimşek yazdı:

Benim de 35 plakalara bir ön yargım var. Görünce şunu bi geçeyim de kurtulayım diyorum hep. 

Geçenlerde yanımdan son sürat geçen sizsiniz demekki:)) Aklımızda bulunsun yol verelim size.

11  sene önce İzmir'e gelince 45 ve 09 ay dikkat et diye söylediler. Asıl burda 34 plaka araçlar daha dikkat çekiyor. İstanbul trafiği farklı işliyor anladığım.

tarihinde Cavit Çırakoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...