Mertol Kip Cuma 19:09 Paylaş Cuma 19:09 Fatih Keskin yazdı: Hem vergiden de düşeriz iyi fikir Yo seviş tek yönlü ve sana doğru gelen büyük bir cisim var. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Salı 14:27 Paylaş Salı 14:27 metalik gri ise bence hiç boyatma daha iyi. çünkü kesin tutmayacak. sadece bir kez tutan metalik gri gördüm. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:57 Paylaş Dün saat 08:57 Doğan Arşiray yazdı: metalik gri ise bence hiç boyatma daha iyi. çünkü kesin tutmayacak. sadece bir kez tutan metalik gri gördüm. işin sırrı verniktedir o renk bela Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Doğan Arşiray yazdı: metalik gri ise bence hiç boyatma daha iyi. çünkü kesin tutmayacak. sadece bir kez tutan metalik gri gördüm. Füme ise biraz daha şansı var ama açık gümüş gri gibi tonlar ise gerçekten saç yoldurur. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: işin sırrı verniktedir o renk bela o kadar basit değil benim kendi deneyimim e göre. aynı boyayı boyacının ultra pahalı tabancasıyla ben atınca ve benim ultra ucuz tabancamla atınca bile farklı düşüyordu. partiküllerin düşüş açısı yansıyan ışığın yarattığı ton farkı algısını oluşturuyor. belki mat vernik olsa renk farkı da göremeyecektik. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Doğan Arşiray yazdı: ucuz tabancamla ona hiç girmeyelim nozüller falan çok fark ettirir. pahalı tabanca az boya maliyeti ile gelir Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce ben parça boyatırken Ford serviste yapılanlar: abi arabanin yaşı var o yüzden renk kodla tutmaz... ne yapıcaz? önce aletle boya analizi yapıcaz, sonra kod ve aletin okuduğunun ortalamasına göre boya hazırlayıp deneme yapıcaz, 3. denemde renk sıfır hatayla uyduydu..... sonuç: renk tutar, niyet ve usta önemlidir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce sprey fısfısla bile tutturan var mesela Yorum bağlantısı
Recommended Posts