Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla: 2 boğaz köprüsü ve 8 otoyol özelleştirme kapsamına alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla birlikte 30 yıllığına özelleştirilme programına alınanlar: • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü • Fatih Sultan Mehmet Köprüsü • KGM Avrupa Otoyolu • KGM Anadolu Otoyolu • İzmir-Aydın Otoyolu • İzmir-Çeşme Otoyolu • Niğde-Mersin-Adana (Batı) Otoyolu • Adana (Doğu)-Gaziantep (Batı) Otoyolu • Gaziantep (Doğu)-Şanlıurfa Otoyolu • Toprakkale-İskenderun Otoyolu • Bursa Çevre Otoyolu (Çağlayan kavşağı-Yenişehir kavşağı) • Gaziantep Çevre Otoyolu https://x.com/haskologlu/status/2096138108043505831?s=20 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 1 saat önce Paylaş 1 saat önce 1-2 ay önce Adana otobanından geçtim. Yol perişan vaziyette. Belediye yolu gibi olmuş. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Vatandaşın vergileriyle yıllar önce yapılan ve darphane gibi para basan yolları özelleştirilmenin mantığı nedir? Bir şeker fabrikası düşünün devlete ait,şehrin ortasında koca arazisi var. Özelleştiriyorsun, alan adam Fabrikanın 3 - 5 yıllık üretimi ile devlete borcunu geri ödüyor ve hiç üretim yapmazsa dahi şehrin ortasındaki araziyi satsa aldığının kaç katı kârı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Anadolu otoyolu İzmit'ten Bolu'ya doğru Sakarya civarları da köstebek yuvası gibi. 5-6 yıldır yenileme yapılmıyor. Çukurlar bile özensiz dolduruluyor. Basit bir ilçe belediyesi bile daha iyi yama yapar. Bu bir durum tespitidir. Sebep ve amaç hakkında yorum yapmak istemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 44 dakika önce Yazar Paylaş 44 dakika önce Çoğrafya kadermi abi.. https://x.com/tiarazen/status/2096130817474826494 Yorum bağlantısı
Ali Gök 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce (düzenlendi) satın alacak firma önden bir peşinat vermesi lazımsa aramızda onu toplayıverelim sıkıntı yaşamasınlar yazıktır sonra geçtikçe zaten öderiz düzenli olarak sıknıtı yaşatmayız 31 dakika önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce pek yakında sokağa çıktığın an para öder hale geleceğiz, bitmiş yapacak birşey yok, neyseki yaş kemale erdi yoksa kalp kadırmazdı zaten ! Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 dakika önce Paylaş 30 dakika önce Bursa-Balıkesir 630 lira Pozantı-Şanlıurfa 240 lira Yorum bağlantısı
Murat Azalma 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Artık vatandaş özelleştirilmeli. Ben kime sürekli ( sebepli sebepsiz ) para ödeyeceğimi seçebilmeliyim. Hem rekabet kampanya filan olur. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts