Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla: 2 boğaz köprüsü ve 8 otoyol özelleştirme kapsamına alındı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararla birlikte 30 yıllığına özelleştirilme programına alınanlar: • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü • Fatih Sultan Mehmet Köprüsü • KGM Avrupa Otoyolu • KGM Anadolu Otoyolu • İzmir-Aydın Otoyolu • İzmir-Çeşme Otoyolu • Niğde-Mersin-Adana (Batı) Otoyolu • Adana (Doğu)-Gaziantep (Batı) Otoyolu • Gaziantep (Doğu)-Şanlıurfa Otoyolu • Toprakkale-İskenderun Otoyolu • Bursa Çevre Otoyolu (Çağlayan kavşağı-Yenişehir kavşağı) • Gaziantep Çevre Otoyolu https://x.com/haskologlu/status/2096138108043505831?s=20 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 saat önce Paylaş 3 saat önce 1-2 ay önce Adana otobanından geçtim. Yol perişan vaziyette. Belediye yolu gibi olmuş. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Vatandaşın vergileriyle yıllar önce yapılan ve darphane gibi para basan yolları özelleştirilmenin mantığı nedir? Bir şeker fabrikası düşünün devlete ait,şehrin ortasında koca arazisi var. Özelleştiriyorsun, alan adam Fabrikanın 3 - 5 yıllık üretimi ile devlete borcunu geri ödüyor ve hiç üretim yapmazsa dahi şehrin ortasındaki araziyi satsa aldığının kaç katı kârı oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Anadolu otoyolu İzmit'ten Bolu'ya doğru Sakarya civarları da köstebek yuvası gibi. 5-6 yıldır yenileme yapılmıyor. Çukurlar bile özensiz dolduruluyor. Basit bir ilçe belediyesi bile daha iyi yama yapar. Bu bir durum tespitidir. Sebep ve amaç hakkında yorum yapmak istemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çoğrafya kadermi abi.. https://x.com/tiarazen/status/2096130817474826494 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) satın alacak firma önden bir peşinat vermesi lazımsa aramızda onu toplayıverelim sıkıntı yaşamasınlar yazıktır sonra geçtikçe zaten öderiz düzenli olarak sıknıtı yaşatmayız 2 saat önce tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce pek yakında sokağa çıktığın an para öder hale geleceğiz, bitmiş yapacak birşey yok, neyseki yaş kemale erdi yoksa kalp kadırmazdı zaten ! Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bursa-Balıkesir 630 lira Pozantı-Şanlıurfa 240 lira Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Artık vatandaş özelleştirilmeli. Ben kime sürekli ( sebepli sebepsiz ) para ödeyeceğimi seçebilmeliyim. Hem rekabet kampanya filan olur. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Ali Cihangiroğlu yazdı: pek yakında sokağa çıktığın an para öder hale geleceğiz, bitmiş yapacak birşey yok, neyseki yaş kemale erdi yoksa kalp kadırmazdı zaten ! atık su bedeli ödüyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts